UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Миколаєві
  4. Резюме Инженер-програміст в
  5. Инженер-програміст
Запропонувати вакансію
Бондарчук Олег

Инженер-програміст

Заблоковано
 18 серпня 2023  Місто: Миколаїв
Вік:55 років
Режим роботи:віддалена робота
Рубрики: IT, WEB фахівці
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

начальник бюро IT
ДП НВКГ "Зоря"-"Машпроект" (Проомислово виробництво), Миколаїв
03.1994 − По теперішній час (30 років 6 місяців)

    Протягом 27 років розробляв програми для управління базами даних та електронними архівами, автоматизованого проектування виробів, управління цифровими контролерами та інші. Для завдань підприємства цілком вистачало DELPHI-5 та DELPHI-7. Для роботи з базами використовувався, як правило, SQL-server. Для автоматизованої побудови креслень та параметричних 3D-моделей застосовувалися відповідні можливості API для САПР AutoCAD, KOMPAS, SOLIDWORKS (зазвичай OLE Automation, що реалізуються в DELPHI або VBA).

    Починав з Basic, пробував себе на C і ASSEMBLER (ще під DOS, дуже небагато), потім досить довго на PASCAL, FOXPRO, AutoLISP і, нарешті, DELPHI, SQL, VFP. Останнім часом брав участь у спільній WEB-розробці (HTML+CSS, PHP-5, JS, GQUERY). Таких завдань було небагато, відповідно і досвід невеликий. Нові технології продовжую освоювати. Знайомий з JAVA, PYTHON. Досвіду тут немає, але при необхідності освою швидко.


Освіта

Миколаївський кораблебудівний інститут (Миколаїв)
машинобудівний, автоматизоване проектування судових енергетичних установок
повна вища, 09.1987 − 02.1994 (6 років 5 місяців)

Додаткова освіта

 English Cambridge course (2000-2002 р)

Знання мов:

Англійська - Середній
Додатково: За специфікою недавньої роботи доводилося англійською читати документацію з програмування, САПР, брати участь у листуванні із зарубіжними партнерами, і навіть готувати конструкторсько-технологічну документацію на експорт.

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм:  Впевненно володію програмами пакету MS Office, в тому числі в частині написання користувальних макросів. Добре знайом з різними САПР в тому числі для 3D моделювання (AutoCAD, KOMPAS, SolidWorks та інші).
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: КМС з шахів.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Зараз підприємство тимчасово не працює, тому шукаю дистанційну роботу. Перш за все для мене важливо не втратити кваліфікацію. Бажано інтересна робота. Оплата за домовленістю.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Часто шукають

↑ Вгору