UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Рівному
  4. Резюме Керівник в
  5. Керівник
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Керівник

Заблоковано
  1 травня 2018  Місто: Рівне
Вік:34 роки
Режим роботи:
Рубрики: Керівництво
Готовий до відряджень

Досвід роботи

Керуючий магазином
ТзОВ "МАРКЕТ-ЮА"
06.2014 − (2014 років 6 місяців)
Червень 2014 – Травень 2017 (2 роки та 11 місяців) ТзОВ «І-торг», Травень 2017 – Теперішній час, ТзОВ «Маркет-ЮА», відбулася зміна юридичної фірми. Управління торгівельним закладом площею понад 150 метрів квадратних в усіх моментах його роботи. Контроль бюджету, формування замовлень, аналітика продажів, виконання та дотримання умов договору з постачальниками, проведення переговорів з постачальниками, організація роботи персоналу та контроль над виконанням поставлених завдань , підбір та повне управління персоналом(16 чол.), контроль та організація роботи власного виробництва, проведення квартальних ревізій. На протязі 6 місяців, через певні обставини, був керівником відразу двох торгівельних закладів (на відстані 25 км. один від одного) загальною площею понад 300 метрів квадратних та понад 34 чоловік персоналу.
Обліковець
ДП «М’ясокомбінат Зоря»
07.2011 − 12.2012 (1 рік 5 місяців)
За період роботи на МК працював обліковцем(формування та контроль замовлень), обліковцем на виписці відділу експедиції(робота в 1с), відповідальний за 2 холодильних відділа готової продукції, обліковець відділу фасування та пакування готової продукції (робота в програмі 1С: Підприємство) і останні 3 місяці роботи не офіційно був в.о. керівника цього ж відділу.

Освіта

Національний університет водного господарства та природокористування
Промислове та цивільне будівництво
, 09.2007 − 05.2012 (4 роки 8 місяців)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Народився 14.08.1990р. с. Зоря , Рівненського р-н. Не одружений, дітей немає. Наявність закордонного паспорту. Водійське посвідчення категорій B , C1 , C, CE, досвід водіння особистим авто. Можливість відряджень не є проблемою. Інтереси: Футбол (у всіх його проявах, тренування, участь у змаганнях, перегляд.), фото та подорожі.

Досвід управління персоналом, організація роботи та контроль за виконанням поставлених завдань. Пошук та підбір персоналу. Досвід роботи з аналітичною складовою. Контроль та розподіл бюджету. Високий рівень знання ПК. Впевнений користувач офісними програмами. Навички роботи в програмі 1С: Підприємство.

Особисті якості: Висока працездатність, стресостійкість, організованість, комунікабельність, здатність знаходити контакт з людьми, здатність вирішувати конфлікти, лояльність, вміння керувати та вести за собою, об’єктивність, аналітичні здібності, сильний характер, енергійність.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору