UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Керівник в
  5. Керівник
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Керівник

Заблоковано
  5 листопада 2019  Місто: Львів
Вік:42 роки
Режим роботи:повний робочий день, часткова зайнятість, плаваючий графік роботи
Рубрики: HR, управління персоналом; Керівництво
Готова до відряджень

Досвід роботи

директор
ПП “ПІВЕНЬ СВІТЛАНА ЮРІЇВНА” (Операції з товарами (експорт-импорт)), Львів
08.2019 − 11.2019 (3 місяці)
засновник, директор
ТЗОВ “ІВЕ” ( INTERNATIONAL WORK ASSISTANCE LIMITED LIABILITY COMPANY) (Працевлаштування за кордоном), Львів
02.2016 − 12.2018 (2 роки 9 місяців)

Робота і підписання контрактів з іноземними партнерами, пошук і навчання персоналу, всі організаційні процеси, створення клієнтської бази.

 Є рекомендації з даного місця роботи
керівник
Приватне підприємство “ Анна Петрівна” (01.41 Розведення великої рогатої худоби), Красне
03.2007 − По теперішній час (17 років 1 місяць)

Відкриття і створення підприємства, розробка проекту, пошук інвестора на нашому і закордонних ринках.

 Є рекомендації з даного місця роботи

Освіта

Львівська комерційна академія (Львів)
Міжнародні економічні відносини, спеціаліст з міжнародних економічних відносин
повна вища, 09.2000 − 01.2005 (4 роки 4 місяці)

Знання мов:

Польська - Високий рівень (вільно), Англійська - Середній

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Все що потрібно керівнику, додатково немає проблем навчитись.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Професійні навички:  Ведення переговорів з контрагентами ,на різних рівнях, направлених на виконання поставлених цілей і завдань, активний пошук нових ринків збуту, пошук і залучення нових клієнтів, робота з іноземними країнами.  Вміння швидко - приймати рішення,вчитися новим методам роботи.  Планування робочого дня керівника.  Зустріч і супровід VIP гостей.  Координація роботи персоналу, вміння мотивувати (ведення тренінгів для персоналу) і налаштовувати команду на високий результат, індивідуальний підхід до проблемного клієнта, працівника . Знання психології і методів впливу.  Процедура і оформлення документів “експорт – імпорт”.  Досвід збору і обробки інформації.  Навики розробки і підтримки докладних адміністративних і процедурних процесів, що допомагають зменшити витрати компанії, підвищити точність і ефективність, а також досягти цілей, що стоять перед компанією.  Вміння об’єднувати, мотивувати і тримати дисципліну в колективі.  Вміння працювати креативно, бажання розробляти нові проекти та не стандартні рішення для того ,щоб бути на крок по переду від конкурентів .  Можливість їздити у відрядження.  Можливість працювати у різних сферах. Особисті якості.  Польська мова – вільне володіння, англійська – розмовний рівень ( на даний момент інтенсивно вивчаю та вдосконалюю)  Відповідальність,цілеспрямованість, порядність ,креативність, творчість.  Наявність власного авто , можливість їздити у відрядження на великі відстані.  Наявність закордонного паспорта, багато подорожую. Улюблені книги і спікери: Книги: Стивен Р. Кові “7 навиків високоефективних людей”, Роберт Т. Кіосаки “Квадрат грошового потоку”, “Бідний і Багатий батько”, Дейл Карнегі “Як здобути друзів і впливати на людей” , Адам Грант “Оригінали:як нонкорфомісти рухають світ” , Девід Шварц “Мистецтво мислити масштабно”, Вішен Лак’яні “Код винятковості – живи за власними правилами”. Аудіо спікери: Жан Фреско, Вадім Зеланд “Трансформація реальності, як створити собі любий світ”, Брайан Трейсі “Метод досягнення мети за 12 етапів”, Гарі Вайнерчук “Не проспи своє життя” Хобі: Спорт, психологічні книги і тренінги, подорожі, спілкування з людьми . Життєве кредо: Життя одне..і ти маєш мати власний досвід і власну філософію тільки тоді - це твоє власне життя і ти особистість. Кредо в бізнесі – секрет успішного бізнесу в тому, щоб знайти і найняти тих,хто розумніший за тебе. Переконати їх влаштуватися до тебе, дати їм гарну роботу, а потім вступитися і довіряти їм. Не варто їм заважати – ліпше зосередитися на загальній картині. І ось що дуже важливо: щоб вони вважали свою працю покликанням.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Очікування:  Отримати новий досвід в компанії і поділитись своїм.  Робота в колективі. Незалежність - це найважливіше наше досягнення в самих собі, але незалежність - не межа досконалості.  Кар’єрний ріст .  Втілення цікавих і масштабних проектів.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору