UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Керівник в Києві
  5. Керівник
Запропонувати вакансію
Резюме Керівник
Просяник Сергій

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяКерівник

Заблоковано
40 000 грн.
 17 червня  Місто: Київ
Вік:43 роки
Режим роботи:повний робочий день, віддалена робота
Рубрики: Виробництво; Сільське господарство, агробізнес; Юриспруденція, право
 Є діти  Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

начальник управління
Кілійське МУВГ (Водна галузь), Кілія
01.2019 − 07.2022 (3 роки 5 місяців)


Освіта: повна вища юридична, закінчив Київську державну академію водного транспорту ім. Гетьмана Петра Конашевича – Сагайдачного.

Друга вища: спеціаліст - еколог Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління.

Третя вища освіта: ДУІТ «облік і оподаткування».

Четверта освіта: аспірант ОРІДУ НАДУ при Президентові Україні.

Сімейний стан: розлучений, проживаю з дочкою, виховую сам дочку 12 років з 02.01.2024

Займані посада на даний час: Голова ГО «Громадяни в ДІЇ !».

Професійні навики: державний службовець за духом і покликанням, аспірант, управлінець, господарник, юрист, еколог, громадський діяч, організовував з нуля роботу по всіх її напрямках, як у державних структурах, так і у приватних. В результаті досвіду керівника державних і приватних установ здобув навики в фінансово – господарській, кадровій, економічній, ресурсній, інженерній сферах, в охорони праці та пожежній безпеці, а також оперативній роботі природоохоронного напрямку. Розуміюся в системі PROZORO. Водій як транспортних засобів, так і плавзасобів, вільно керую гідроциклами, квадроциклами, снігоходами. Публічна, відкрита особистість. Ініціатор реформування системи рибного, водного господарства. Впровадив нові підходи та системи управління на державному підприємстві, реформував ДП, в тому числі займався впровадженням цифрової грамотності в діяльності підприємств. Досвід в комунікації з органами місцевого самоврядування, правоохоронними і контролюючими органами, науковими установами, в охороні територій і будівель, в перевірках Державної аудиторської служби України, Державної служби України з питань праці, Державної екологічної інспекції, правоохоронних органів. Фахівець в сфері права в тому числі ЄСПЛ, фінансовій і архівній сферах, еколог, аналітик, економіст, і інше. Маю вагомі навики, досягнення у галузі природних ресурсів, права, фінансової і архівної діяльності зокрема природоохоронного законодавства незалежно від територіальності та специфіки, оскільки в частині дотримання вимог природоохоронного законодавства працював практично на всій території України і знайомий з усіма проблемами всіх регіонів і розумію шляхи виходу з неї. Повне розуміння в діяльності мисливської та рибної сферах, аквакультура, рекреаційна, паркова, ПЗФ складова. Вільно володію державною мовою, вивчав іноземні: англійська, німецька. 2022 – удосконалення цифрової грамотності, - отримано сертифікати, вивчення мов – дипломи, сертифікати. Вільно володію і користуюся комп’ютерною технікою, сучасними програмними продуктами, гад житами, електронними додатками. Розуміюся в керуванні цивільними дронами. Вільно володію багатьма видами зброї і маю власну з відповідними дозволами. Приймаю участь в науковій діяльності як аспірант.

Особисті якості: відповідальний, об’єктивний, дисциплінований, цілеспрямований, комунікабельний, наполегливий, послідовний, незалежний від фінансово – політичних груп, маю власну думку і можу відстояти власну позицію, досконало розуміюся в багатьох сферах діяльності держави Україна, зокрема в сфері діяльності Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Державного комітету лісового господарства України, Державного агенства водних ресурсів України, Державного агенства України з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм, Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, на всій території держави, а також в системі Державної архівної служби України і інших. Мисливець, рибалка любитель із значним стажем та досвідом. Не маю проблем з переїздом. Стійкий до стресових ситуацій, судових тяжб, переслідувань. Шкідливих звичок не маю. Не є членом жодної із політичних партій. Готовий навчатися і розвиватися виходячи з викликів і реалій сьогодення.

Військовозобов’язаний: строкову службу не проходив, військової професії не здобував. Військові документи в наявності, відповідають вимогам чинного законодавства. На сьогодні маю не одну законодавчо встановлену підставу для відстрочки від мобілізаційних заходів.

Пропозиції і побажання:

Маючи фаховий, управлінський, господарський, менеджерський, юридичний досвід на керівних посадах в органах рибоохорони, екології, зокрема в водогосподарській сфері чи приватному бізнесі - маю стратегію реформи (термін реалізації до 6 місяців) спрямовану на сервісні послуги та менеджерський підхід з відповідними важелями контролю, оптимізацією кадрів і забезпеченням європейського підходу розвитку галузей в використанні природних ресурсів і не лише. Готовий реформувати, розвивати, вивести на самоокупність підприємство чи галузь в цілому державної чи комерційної форми власності згідно досвіду провівши системні реформи, впровадивши прозорі цифрові сервіси зрозумілі для суспільства без впливу чиновників; боротьба і викорінення корупції. Готовий працювати як на території України, так і за її межами. Перевага сфера екології: рибна, лісова галузі….., національні природні парки, мисливські господарства …..Можу працювати дистанційно.

 Є рекомендації з даного місця роботи

Освіта

Інститут публічного управління та регіоналістики (Одеса)
Публічне управління та адміністрування
повна вища, 08.2021 − 12.2024 (3 роки 3 місяці)
ДУІТ  (Київ)
Облік і оподаткування
повна вища, 09.2016 − 12.2019 (3 роки 2 місяці)
Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління. (Київ)
Екології
повна вища, 09.2009 − 05.2014 (4 роки 7 місяців)
Київську державну академію водного транспорту ім. Гетьмана Петра Конашевича – Сагайдачного.  (Київ)
транспортне право
повна вища, 08.1999 − 06.2005 (5 років 10 місяців)

Знання мов:

Англійська - Початковий, Німецька - Початковий, Українська - Високий рівень (вільно), Російська - Високий рівень (вільно)
Додатково: державна - досконало, іноземні - шкільний рівень

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: користувач
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Робота на результат! Особисті якості: відповідальний, об’єктивний, дисциплінований, цілеспрямований, комунікабельний, наполегливий, послідовний, незалежний від фінансово – політичних груп, маю власну думку і можу відстояти власну позицію, досконало розуміюся в багатьох сферах діяльності держави Україна, зокрема в сфері діяльності Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Державного комітету лісового господарства України, Державного агенства водних ресурсів України, Державного агенства України з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм, Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, на всій території держави, а також в системі Державної архівної служби України і інших. Мисливець, рибалка любитель із значним стажем та досвідом. Не маю проблем з переїздом. Стійкий до стресових ситуацій, судових тяжб, переслідувань. Шкідливих звичок не маю. Не є членом жодної із політичних партій. Готовий навчатися і розвиватися виходячи з викликів і реалій сьогодення. Риболовля та полювання, тихе полювання, ковзани, теніс.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Бути корисним державі, суспільству, здобутки та досягнення, заробіток, незалежність. Україна чи інша держава. Завжди готовий вдосконалюватися і розвиватися.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору