UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Дніпрі
  4. Резюме Керівник служби охорони праці і техніки безпеки в
  5. Керівник служби охорони праці і техніки безпеки
Запропонувати вакансію
Даний шукач вважав за краще приховати свої власні дані

Керівник служби охорони праці і техніки безпеки

Заблоковано
 12 червня 2023  Місто: Дніпро
Вік:59 років
Режим роботи:повний робочий день, часткова зайнятість, плаваючий графік роботи
Рубрики: Керівництво
 Перебуваю в шлюбі 

Досвід роботи

Начальник відділу нагляду у промисловості
Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області, Дніпро (Державне управління)
09.2002 − 12.2022 (20 років 2 місяці)

За роки роботи в галузі промислової безпеки та охорони праці став кваліфікованим спеціалістом в: металургії, машинобудуванні, будівництві, транспорті, хімічній та інших галузях господарства. Завдяки здобутому досвіду і знанням бази нормативно-правових актів з охорони праці, діючих на території України, володію навиками і досвідом створення безпечних умов праці та робочих місць, а також виявлення й ліквідування небезпечних та шкідливих виробничих факторів і ризиків.
Систематично проводжу роботи зі складання та надання звітності, з виявлення порушень вимог безпеки праці. Володію неабияким досвідом ведення розслідувань нещасних випадків і аварій, а також складання заходів з недопущення їх виникнення і повторення.
Маю досвід спілкування на рівні власників і керівників підприємств, успішно проводжу оперативні наради, селектори, планерки та ін. Також маю досвід зустрічі іноземних делегацій та організації сумісної роботи. Як керівник швидко орієнтуюсь в ситуації, самостійно приймаю своєчасні рішення, роблю висновки і готовий нести індивідуальну відповідальність за доручену справу. Маю добрі організаторські здібності, а також роботи в команді, вмію впливати на ситуацію задля отримання позитивного кінцевого результату.

Освіта

Дніпродзержинський Ордена Трудового Червоного Прапора індустріальний інститут ім. М.І. Арсенічева
Ливарне виробництво чорних та кольорових металів, інженер-металург
повна вища, 09.1982 − 06.1986 (3 роки 9 місяців)

Знання мов:

Англійська - Початковий, Українська - Високий рівень (вільно)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Впевнений користувач ПК.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Маю гарні організаторські здібності та навики керування великою кількістю працівників (під час проведення капітальних ремонтів в якості Генпідрядника керував цілодобово працівниками кількістю, що перебільшує 1000 осіб), вмію впливати на ситуацію задля отримання позитивного кінцевого результату. Як керівник швидко орієнтуюсь в ситуації, самостійно приймаю своєчасні вірні рішення, роблю висновки і готовий нести індивідуальну відповідальність за доручену справу. Правильно відношусь до критики на свою адресу. Цілеспрямований, дисциплінований, комунікабельний, здатний до навчання, вмію працювати в команді, чесний, сумлінний, кмітливий, винахідливий, старанний. Загальний стаж роботи 42 роки, включаючи майже 21 рік державної служби. • Грамота територіального управління Держгірпромнагляду по Дніпропетровській області; • Подяка Голови Дніпропетровської обласної організації профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України; • Грамота територіального управління Держгірпромнагляду по Дніпропетровській області; • Сертифікат про вільне володіння українською мовою.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору