UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Харкові
  4. Резюме Керівник відділу, провідний юрист, комерційний директор в
  5. Керівник відділу, провідний юрист, комерційний директор
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяКерівник відділу, провідний юрист, комерційний директор

Заблоковано
17 000 грн.
 16 квітня 2019  Місто: Харків
Вік:51 рік
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Керівництво; Юриспруденція, право
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готова до відряджень

Досвід роботи

голова правління
ГО "Ассоціація юристів з захисту прав людини" (Правнича діяльність), Харків
07.2005 − По теперішній час (18 років 10 місяців)

Професіоналізм, відповідальність, уважність, цілеспрямованість, творчий потенціал, організаторські та керівні здібності, здатність швидко засвоювати нові знання, уважно прислухаюсь до критики - роблю відповідні висновки, володію особистими морально-діловими якостями, правильно і швидко реагую на поставлені задачі, в разі необхідності особисто приймаю відповідальні рішення для найбільш ефективного досягнення позитивного результату, люблю працювати в команді, також як керівник здійснюю своєчасний контроль за виконанням поставлених завдань.

Основними напрямки роботи це правовий супровід підприємницької діяльності, в тому числі - реєстрація, реорганізація юридичних та фізичних осіб. Правовий супровід ліквідації юридичних та фізичних осіб - підприємців.

Представництво в судах різних інстанцій, підгтовка відповідних процесуальних документів (позовні заяви, клопотання. відводи, апеляції, касації тощо).

Підготовка та юридичний супровід осіб щодо відчудженння нерухомого майна (договір купівлі-продажу, дарування, рішення суду та інше).

Представництво осіб у виконачому провадженні (відкриття виконавчого листа, клопотання виконавцю, закриття виконачого листа, скарги на виконавця. адміністративний розшук боржників та інше).

Підготовка необхідних документів та ведення справ для виділення земельних ділянок у місті Харкові участникам АТО .

Підготовка документів та ведення справ для отримання кадастравого номеру та приватизація земельних ділянок.

Маю багатий досвід роботи, як керівника!





Науковий співробітник лабораторії х наукової організації навчального процесу Навчально-наукового інституту права, економіки та соціології ХНУВС
Національний університет внутрішніх справ (Аналіз, обробка та втілення в життя студентів в прооцесі навчального семестру нормативно-правової бази України), Харків
07.1997 − 01.2009 (11 років 6 місяців)

Аналіз, обробка та втілення в життя студентів в прооцесі навчального семестру нормативно-правової бази України, також була секретарем Вченої Ради Інституту й замом з виховної работи із студентами. Проводила в наукової лабораторії лекції з "Правознавства" для студентів. організовувала наукові столи та конференції для студентів, писала дисертацію та отримала в Верхоної Ради України Акт впровадження на дистертаційне дослідження, маю наукові статті та інше.

Освіта

ХНУВС (Харків)
Права та підприємства
повна вища, 09.1998 − 06.2003 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: впевнений користувач ПК та орг. техніки
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Знання, професіоналізм, культура спілкування. Досягнення мети - виключно законним шляхом! Чому надала перевагу законному шляху - відповідь очевідна, тому що будь- якої інстанції законе рішення буде достатньо сложно скасувати та більше це просто не можливо. Ввважаю що людина постійна повинна розвиватися та йдти тільки в перед! Не коли не можна стояти на місці! Не палю, не вживаю спиртних напоів, люблю малювати на холсті та ще я маю чувство гумору, люблю шуткувати, бути постійно в гарному настрої, люблю квіти, а тому якщо ми будем працювати в команді в нашому колективі буде зелено). Моє одне із захоплень, як керівника колектива створювати позитивний морально-психологічний клімат в колективі, щоб була сплочена, дружна команда та як наслідок сильний мозговий штурм у разі потреби.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Мета пошуку - як, я зазначила вище: "людина постійна повинна розиватися та йдти тільки в перед! Не коли не можна стояти на місці". Я в ХНУВС працювала більше 10 років, я в Ассоціації юристів працюю більше к 12 років, я сама чомусь гарному навчилась та

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору