UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Менеджер, керівник відділу, заступник керівника в Києві
  5. Менеджер, керівник відділу, заступник керівника
Запропонувати вакансію
Резюме Менеджер, керівник відділу, заступник керівника
Шумінська Ольга

Менеджер, керівник відділу, заступник керівника

Заблоковано
  7 червня 2022  Місто: Київ
Вік:38 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, віддалена робота
Рубрики: Банківська справа, ломбарди; Готельний бізнес; Сфера розваг
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Освіта:


2003 - 2008 Інститут туризму ФПУ м. Київ

- Факультет: менеджер з туризму.

- Спеціальність: менеджмент организації.

- Квалифікація: спеціаліст.


Професійний досвід:


2022 р. (01) – 2022 (06) ТОВ «Баккара Плюс (Готель Баккара) м. Київ

Провідний фахівець відділу продаж.


2021 р. (06) – 2021 (12) ТОВ «Баккара Плюс (Готель Баккара) м. Київ


Фахівець відділу продаж:

  • работа з клієнтською базою;
  • підписання договорів;
  • контроль оплати;
  • залучення а ведення корпоративних клієнтів;
  • розробка калькуляцій заходів:
  • контроль та організація бізнес тренінгів, семінарів та конференційна базі підприємства.

2017 р. (03) – 2021 (06)

Декретна відпусика


2011р. (08 - по теперешній час) ТОВ «Вся-Украина» м. Київ


Директор:

  • відкриття підприємства;
  • розробка та впровадження бізнес плану;
  • розробка та впровадження основних бізнес стратегій;
  • підписання договорів з партнерами;
  • співпраця з партнерами та контрагентами;
  • контроль виконання намічених задач та досягнення фінансового результату тощо.

2011р. (01-05) бутік-готель "Сезони SPA" м. Київ (Конча-Заспа)


Менеджер відділу маркетингу та продажу (PR-менеджер) / зам. Менеджера комплексу:

  • заключення договорів з партнерами;
  • работа з партнерами;
  • розробка та впровадження нових комплексних послуг;
  • створення та ведення клієнтської бази;
  • реклама у мережі Інтернет;
  • зовнішня реклама (підбір місця, погодження макетів, встановлення реклами);
  • работа з журналами та телебаченням з метою просування;
  • написання PR-статей;
  • робота з сайтом компанії;
  • пошук та залучення корпоративних клієнтів;
  • работа з поліграфією.

2010 р. (05 - 09) готель Respect Hall Resort Hotel. м. Ялта, смт. Кореіз


Менеджер відділу маркетингу:

  • робота з корпоративними клієнтами;
  • організація та проведення заходів;
  • пошук партнерів, підписання договорів;
  • организація та проведення заходів VIP рівня.

2010 р. (03/05) готель Respect Hall Resort Hotel м. Ялта, смт. Кореіз


Керівник служби готельного господарства:

  • підбір та навчання персоналу;
  • розробка і впровадження стандартів роботи;
  • контроль роботи підрозділу;
  • взаємодія з підрядниками;
  • ведення обліку ТМЦ;
  • контроль та облік складу міні-бару.

2009 р. (03/10) готель «Фараон» м. Київ


Керівник служби прийому та розміщення:

  • підбір та навчання персоналу;
  • розробка і впровадження стандартів роботи;
  • контроль роботи підрозділу;
  • взаємодія з контрагентами;
  • робота з групами та VIP гостями;
  • проведення тренінгів із персоналом;
  • ведення первинної бухгалтерії.

2009 р. (02/03) готель «Фараон» м. Київ


Адміністратор служби прийому та розміщення:

  •  зустріч та поселення гостей;
  • контроль оплати послуг;
  • проведення фінансових розрахунків;
  • ведення каси підприємства за зміну;
  • інформаційна підтримка гостей.

2008 р. (08) готель „Хрещатик” м. Київ (проходження практики)


Адміністратор служби прийому та розміщення:

  • зустріч та поселення гостей;
  • контроль оплати послуг;
  • проведення фінансових розрахунків;
  • ведення каси підприємства за зміну;
  • інформаційна підтримка гостей.

2008 р. (02\04) ТОВ „Давай отдыхай” м. Київ (проходження практики)


Менеджер з туризму:

  • Менеджер напрямку Туреччина, Єгипет

Знання мов:


Російська, українська – розмовна

Англійська – intermediate


Навички


Наповлення сторінок на платформі Instagram, запуск сторінки продаж з 0 до першого продажу, розуміння роботи платформи та її алгоритмів.

Впевнений користувач ПК (MS Word, MS Excel, MS Access, MS PowerPoint).
Знання готельного та ресторанного програмного забезпечення.
Вміння працювати у графічних програмах для створення макетів для соціальних мереж.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору