UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Менеджер по роботі з клієнтами, продажу в
  5. Менеджер по роботі з клієнтами, продажу
Запропонувати вакансію
Франчук Роман

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяМенеджер по роботі з клієнтами, продажу

Заблоковано
15 000 грн.
 28 червня 2022  Місто: Львів
Вік:44 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво; Керівництво; Торгівля, продажі, закупівлі
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Менеджер по роботі з ключовими клієнтами
Домашній Океан (Будівництво, продажі), Львів
05.2015 − По теперішній час (8 років 11 місяців)

Керування філіалом фірми, персоналом. Робота з клієнтами, підписання договорів, продаж товару та обладнання, організація будівництва та супровід басейнів, СПА, продаж павільйонів для басейнів. Супровід продажів та виконання замовлень.

Головний інженер
ТОВ „Євроготель” (Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси), Львів
04.2014 − 05.2014

Облік, укладання угод і співпраця з відповідними організаціями та контроль за роботою електропостачання, газопостачання, водопостачання, насосної станції. Угоди з організаціями на обслуговування та ремонт ліфтів, котельні, вентиляційної системи та кондиціонерів. Контроль за роботою модулів котельні, налагодження режимів роботи. Відповідальний за електрогосподарство, проведення інструктажів та навчання персоналу з охорони праці та пожежної безпеки, ведення журналів. Утримання і контроль за станом будівлі та номерного фонду, організація і проведення дрібних ремонтів. Матеріально-технічне забезпечення технічного та інших відділів. Зберігання та облік матеріалів і обладнання.

Заступник керівника регіонального управління
ТОВ „Консалтингова група „Партнери” (Телекомунікації / Зв'язок), Львів
01.2007 − 12.2013 (6 років 10 місяців)

Супровід будівництва БС мобільного зв'язку та документації на них, робота з органами влади. Оформлення фінансових документів та їх супровід, погодження з Замовником; придбання товарів та матеріалів для потреб філії; відповідальний за електрогосподарство (Vгр. до і вище 1000В, проведення інструктажів та навчання персоналу з охорони праці та пожежної безпеки, оформлення нарядів-допусків, ведення журналів з ОП та ПБ); складання, перевірка та супровід технічної документації та звітів; робота з персоналом (планування робіт, складання план-графіків, контроль та мотивація працівників), проведення інвентаризації.

Інженер І кат.
ТОВ „Консалтингова група „Партнери” (Телекомунікації / Зв'язок), Львів
10.2004 − 01.2007 (2 роки 3 місяці)

Технічне обслуговування базових станцій мобільного зв'язку „Київстар", "МТС" та "Астеліт" (обслуговування та настройка стійок безперебійного живлення і АКБ, встановлення, налаштування, пошук несправностей, заміна та модернізація телекомунікаційного обладнання БС, проведення електротехнічної лабораторії, інсталяція системи віддаленого моніторингу об'єктів телекомунікаційної мережі на БС, складання звітів).

Інженер-конструктор ІІІ кат.
ВАТ “Іскра”, Інститут світла (Промисловість та Виробництво), Львів
09.2002 − 10.2004 (2 роки )

Супровід договорів для проведення сертифікації товару, розробка проектів технічних умов, конструкторської та технологічної документації та їх реалізація, робота над вдосконаленням технологій, контроль виробничого процесу, обладнання та продукції.

Освіта

Національний Університет “Львівська політехніка” (Львів)
Інформаційні управляючі системи та технології, кваліфікація — інженер-аналітик комп'ютерних систем, напрям “Комп'ютерні науки”
повна вища, 09.2001 − 06.2003 (1 рік 9 місяців)
Національний Університет “Львівська політехніка” (Львів)
Обладнання електронної промисловості, кваліфікація — інженер-механік, інститут інженерної механіки та транспорту
повна вища, 09.1997 − 12.2002 (5 років 2 місяці)

Додаткова освіта

 Тренінг, Отримав сертифікат учасника в бізнес-тренінгу "Результативні продажі" (2018)
 Консалтингово-тренінгова компанія "ЛідерГруп" (2008р., 2009р.)

Знання мов:

Українська - Високий рівень (вільно), Російська - Високий рівень (вільно), Англійська - Початковий, Французька - Початковий

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Професійне знання ПК. Робота в середовищі ОС “Windows”, “Linux/Ubuntu”, “MS-Office”, "Access", “OpenOffice”, 1С та ін. Досвід роботи з графічними системами Компас, Autocad та ін. системами. Робота з мережею Internet, електронна пошта та інше.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Уміння керувати, контролювати і мотивувати підлеглих; планування робіт, складання план-графіків, контроль виробництва, робота на результат; робота з партнерами, замовниками; проведення інструктажів. Комунікабельний, відповідальний, цілеспрямований, не конфліктний, порядний, робота в колективі, організаторські здібності, здатність до навчання, можливі відрядження. Посвідчення водія категорії “В”, досвід активного водіння більше 15 років на власному та службових автомобілях.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Стати співробітником компанії, щоб внести свою частку у розвиток, добробут і процвітання компанії та продовжувати поглиблювати і реалізовувати знання, здобуті під час навчання та попередніх місць праці.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору