UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Хмельницькому
  4. Резюме Менеджер по роботі з ключовими клієнтами / торговельними мережами FMCG" в
  5. Менеджер по роботі з ключовими клієнтами / торговельними мережами FMCG"
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Менеджер по роботі з ключовими клієнтами / торговельними мережами FMCG"

Заблоковано
8 000 грн.
 10 грудня 2017  Місто: Хмельницький
Вік:33 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: HR, управління персоналом; Керівництво; Торгівля, продажі, закупівлі
Готовий до відряджень

Досвід роботи

Спеціаліст контролю якості дистрибюції, Аудитор підприємства
ТОВ "Єко - Фрут"
03.2017 − 10.2017 (7 місяців)
Перевірка торгових точок власної мережі супермаркетів на наявність та відповідність присутності асортименту на полицях, товарного вигляду продукції. Коригування асортиментної матриці відповідно до товарообігу конкретної торгової точки. Контроль мерчендайзингу. Перевірка наявності повного асортименту продукції на складах дистриб'ютора, якості продукції, товарного стану. Аналіз цінової політики дистриб'ютора відносно постійно плавающого ринку плодо-овочевої продукції. Таємне введення на посади підприємства задля аналізу та коригування роботи підрозділами. Подання звітностей за кожний підрозділ та надання професійного портрету кожного окремого працівника. Подання пропозицій щодо звільнення та набору персоналу. Виконання роботи Менеджера по персоналу. Подання пропозицій та нововведень в роботу та специфіку виконання завдань дистрибюції, способів підняття планових показників. Робота Менеджера по Розвитку.
Менеджер відділу по роботі з Корпоративними клієнтами
ТОВ "Укрпромінвест - Трейд" ДП КК "Roshen"
05.2015 − 02.2017 (1 рік 8 місяців)
Продаж товару ТМ «Roshen» і ТМ «Мрія» згідно договірних умов, що складені між постачальником та конкретної мережею супермаркетів. Просування та презентація товару, слідкування за проведенням PROMO акцій, здійснення комплексу робіт по просуванню продукту. Відвідування торгових точок відповідно до маршруту зберігаючи заплановану послідовність візитів. Ведення переговорів з керівництвом торгових точок щодо співробітництва, постачання товару, встановлення торгового обладнання та додаткових мість продажу. Взяття замовлень, слідкування за наявністю повного переліку ассортименту, прописанного для конкретної торгової точки. Виконання планів по продажам на дорученій території. Пошук та прийняття на роботу працівників на посаду продавцiв та мерчендайзерів, контроль їх роботи. Підписання документів про маркетингову діяльність. Розробка і проведення акційної активності.
Торговий агент
ТОВ "Солодкий світ"
04.2013 − 03.2014 (11 місяців)
Забезпечення виконання планових показників. Виконання усіх заходiв щодо просування продукції відповідно до системи активного збуту. Ведення переговорів з клієнтами про умови продажу і надання супутніх послуг. Укладання від імені підприємства договорів, приймання замовлень на продукцію. Здійснювання контролю за виконанням клієнтами своїх зобов'язань по договорах та своєчасною оплатою. Ведення роботи по виявленню й обліку потенційних клієнтів, вивчення їх потреб. Збирання інформації про асортимент продукції і методи роботи конкурентів на закріпленому маршруті.

Освіта

Хмельницький iнститут соцiальних технологiй вiдкритого мiжнародного унiверситету розвитку людини
Соцiальний працiвник
повна вища, 09.2009 − 05.2013 (3 роки 8 місяців)
Хмельницький мiський навчально-курсовий комбiнат
Оператор компютерного набору
середньо-спеціальна, 09.2006 − 05.2009 (2 роки 8 місяців)

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Російська - Професійний (експерт), Англійська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Особистi якостi Бажання розвиватись, вмiння аналiзувати та логiчно мислити, наполегливiсть, креативність, комунiкабельнiсть, вiдповiдальнiсть, пунктуальнiсть, стараннicть, стремлiння до професiйного росту. Iнтереси та захоплення Читання лiтератури психологiчного напрямку, органiзацiя i проведення масових заходiв.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Отримання посади менеджера в передовій компанії. Досягнення особистого та кар'єрного зростання за рахунок найкращого виконання посадових обов'язків.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору