UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Івано-Франківську
  4. Резюме Менеджер з продажу в
  5. Менеджер з продажу
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Менеджер з продажу

Заблоковано
10 000 грн.
  5 березня 2020  Місто: Івано-Франківськ
Вік:43 роки
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, віддалена робота
Рубрики: Офісний персонал; Торгівля, продажі, закупівлі; Інші пропозиції
 Є діти 

Опис

Офісний працівник

Сєдова Тетяна Олексіївна


Бажана посада – дистанційна робота, часткова зайнятість, основна робота.

Керівник відділу продажу. Помічник керівника. Менеджер з продажу. Секретар. Копірайтер.

Досвід роботи:

Consulting&Service company: трейд маркетинг, інтернет маркетінг

Фрілансєр – дистанційна робота копірайтером

(02.2019 – 02.2020)

} Написання текстів для сайтів.

Ø Написання текстів для сторінок сайтів. Написання статтей-новин та оглядових статтей. Підбір ключових слів для текстів. Збір семантичного ядра. Написання текстів згідно ключовим словам. Написання текстів для title та description .


Сайти для яких були написанні тексти:

1. decorst_com_ua – російська мова, тексти для сторінок сайта, seo тексти для пошукових роботів, вихід сайта на першу сторінку видачи по за просах: соларгапс – 7 місце, соларгапс купить – 4, 5 та 6 місце, солар гапс купить – 5 місце, solargaps – 7 місце.

2. stayhealthy_center – російська мова, тексти для сторінок сайта, підбір ключових слів, розробка семантичного ядра , тексти для title та description.

3. eko-foture_com_ua – українська мова, підбір ключових слів, розробка семантичного ядра, тексти для всіх сторінок сайту, тексти новин, тексти для title та description.

4. aurumenergy_com_ua - сайт по поставкам електроенергії споживачам, українська мова, підбір ключових слів, розробка семантичного ядра, тексти для сторінок сайту, тексти для title та description.

5. petrovdom_com - сервіс оренди апартаментів щодобово в Києві, російська мова, тексти для сторінок сайта, підбір ключових слів, розробка семантичного ядра , тексти для title та description.

ФОП Сєдова Т.О. інтернет магазин decorst_com_ua


(06.2011 – 01.2017)

} ФОП Сєдова Т.ОГ. Гуртово-роздрібний продаж меблів та текстильной групи товарів. Продаж сонячних жалюзі «SolarGaps».

  • Ø Побудова і організація бізнесу з нуля (починаючи від пошуку приміщення, закінчуючи побудовою системи продажів. Створення інтернет-магазину з нуля і подальше його просування на ринку. Рекламні кампанії: розробка ідеї та просування через інтернет, зовнішня реклама, біл- борди включаючи пошук працючих площ в своєму сегменті. Фотосесії товарів для каталогів і сайту.
Ø Пошук і робота з клієнтами В2В і В2С. Глибока аналітика роботи ринку, особливо лідируючих конкурентів. Побудова довгострокових відносин з дилерською мережею збуту. Робота з контрактами (одноразові великі угоди). Побудова графіків логістики. Довгострокове побудова відносин з постачальниками; виконання заявлених обсягів продажів.

Керівник відділу продажу.


(02.2009 – 06.2011)

} ТОВ «Матролюкс»

Ø Розширення відділу продажів: пошук і підбір персоналу; робота з існуючою клієнтською базою і створення нових ринків збуту; аналітика роботи відділу за різними показниками; побудова короткострокових і довгострокових планів продажів і графіків відряджень; навчання персоналу; вихід на нові фінансові показники за рік в 2,5 рази за якістю і кількістю реалізованої продукції; створення і робота з ключовими клієнтами; рекламні кампанії.Ø Взаємодія з усіма підрозділами підприємства: виробництво, склад, логістика, маркетинг, фінансовий відділ; бух.учет і фінансова звітність. Вивчення роботи конкурентів; розробка і впровадження нових товарів і напрямків підприємства. Організація і участь в міжнародних і національних виставках. Пошук і впровадження нових методик роботи з ключовими клієнтами. Продовження співпраці в якості власника великого гуртового складу-представника інтересів компанії і продукції в АР Крим з 2011 до 2013 року (ФОП Сєдова Т.А.)

Менеджер-дизайнер елітних італійських меблів.


(05.2007 – 11.2008)

} ТОВ «Рігель Групп»

Ø Робота в виставковому залі. Розробка індивідуальних проектів з оформлення житлових і офісних приміщень під ключ: меблі, світло, текстиль, двері. Робота з елітної категорією клієнтів вимагаючих індивідуального підходу. Інвентаризації, ведення обліку каталогів товарів.


Освіта.

Повна середня (1998.)

Додаткова освіта

Менеджмент, маркетинг, бух.учет, финансовая грамотность, получение грантов. (постоянно )

} GST- глобальна система тренінгів 2008-2009 – менеджер з реалізації проектів.

} GoldCoach – коучінгова компания. Коуч- Иван Зімбітський.

} «МОМ» - міжнародна організація з міграції. Отримання грошового гранта на на швейно-вишивальне обладнання. Виконання річного бізнес плану 2 роки поспіль.


Додаткова інформація

Масштабне мислення, нестандартний підхід до кризових ситуацій. Уміння бачити можливості, там де інші не бачать. Цілеспрямованість, іноді завзятість. Розуміння процесів всього підприємства в цілому. Швидка мобілізація в стресових ситуаціях. Наявність власної думки і вміння його донести до співрозмовника. Миттєва здатність до навчання і адаптація до нових умов і інформації. Нові знання та вміння: Альтернативні джерела енергії, зокрема Сонячна Енергія. 3 роки на рівні Законодавства України в сфері енергетики. Спеціальність: інсталятор сонячних електростанцій. Міжнародна нагорода в категорії зелених технологій за1 місце «Small Biz Awards». З листопада 2015 року по сьогоднішній день знаходжусь у декретній відпусці. Маю дитину 4 роки.

Рекомендації

} Діана Ігорєвна Раберова +380506078097 ТОВ «Рігель Груп».

Телефонуйте, задавайте додаткові питання. До зустрічі на співбесіді.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору