UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Сумах
  4. Резюме Менеджер з продажу, керiвник вiддiлу, головний iнженер, головний технолог, начальник цеху в
  5. Менеджер з продажу, керiвник вiддiлу, головний iнженер, головний технолог, начальник цеху
Запропонувати вакансію
Орлов Олександр

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяМенеджер з продажу, керiвник вiддiлу, головний iнженер, головний технолог, начальник цеху

Заблоковано
20 000 грн.
 30 вересня 2020  Місто: Суми
Вік:42 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво; Керівництво; Торгівля, продажі, закупівлі
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

керівник регioнального предстваництва з продажу насосiв CNP
CNP Rus (Роздрiбний продаж насосного обладнання), Курск
02.2018 − По теперішній час (6 років 2 місяці)

Підбір обладнання, складання та надання техніко-комерційних пропозицій. Адаптація, переробка, доробка технічної супровідної документації для насосного обладнання (паспорта, інструкції з експлуатації та ін.) Проведення переговорів з клієнтами. Проведення навчальних семінарів і презентацій щодо насосного обладнання.


Керівник відділу технічної документації/менеджер з продажу обладнання
ООО "КУЭС" (Роздрiбний продаж насосного обладнання), Челябiнськ
11.2016 − 01.2018 (1 рік 2 місяці)

Розробка технічної супровідної документації на насосне обладнання, автоматику, трубопровідну арматуру, узгодження технічних питань з постачальником насосного обладнання (концерн CNP), перерахунок і коректування параметричних характеристик насосного обладнання, ведення переговорів із замовниками, складання техніко-комерційних пропозицій на насосне обладнання.


Iнженер-технолог
Приватна дiяльнiсть ( Віддалений консалтинг і аудит), Суми
07.2016 − 10.2016 (3 місяці)

Аналіз наявної технологічної та конструкторської документації замовника, парку обладнання, наявного ріжучого і вимірювального інструмента для виконання виробничої програми, правильності вибору заготовки, внесення пропозицій щодо коригування документації.

Головний технолог
АО «ТНН» (Акционерное Общество «Транснефть Нефтяные Насосы») (Виробництво), Челябiнськ
07.2015 − 06.2016 (11 місяців)

Підбір технологічного обладнання та інструменту необхідного для організації заводу, розробка планувань розташування обладнання, підбір і навчання персоналу для організації роботи технологічної служби, забезпечення технологічною документацією новоствореного виробництва насосного обладнання, Розробка технічних завдань і контроль виготовлення нестандартного обладнання для автоматизації виконання складальних операцій, розробка технологічних інструкцій на основні види робіт, технологічний контроль конструкторської документації, розробка технологічних карт балансування роторів насосів, впровадження технологічних процесів у виробництво, Організація і контроль виконання робіт технологічною службою, оперативне вирішення виробничих питань.

Заступник начальника бюро технології та кооперації
"TPIЗ ЛТД" ТОВ (Виробництво), Суми
04.2011 − 06.2015 (4 роки 2 місяці)

У відсутність начальника БТиК керував бюро технології і кооперації, займався розробкою і впровадженням у виробництво технологічних процесів, технологічного оснащення, при необхідності нормуванням матеріалів, підбором ріжучого інструменту на важко-оброблювані матеріали, питанням підвищення якості продукції, плануванням виробництва знову організованого ділянки верстатів з ЧПУ, вирішенням питань обробки деталей по кооперації, підбором сучасного високотехнологічного устаткування для розширення виробничих потужностей. Освоєна технологія обробки високотвердого хромистого чавуну марки ЧХ28Н2 (55...60HRC). Освоєна технологія електроерозійного легування з подальшим поверхневим зміцненням поверхневого шару установкою БУФО. Отримано досвід роботи з деталями з полімерних матеріалів (KETRON PEEK CA30, ZEDEX 324)

Iнженер-технолог 2 категорії
"Сумський завод "Насосенергомаш" (Виробництво), Суми
05.2010 − 04.2011 (11 місяців)

Займався розробкою і впровадженням технологічних процесів на різне насосне обладнання, опрацюванням питань балансування роторів насосів, технологічним контролем конструкторської документації, контролем розробленої технологічної документації. У відсутності заступника головного технолога-начальника технологічного бюро по цеху №4 був виконуючим його обов'язки.

Iнженер-технолог
ЗАТ «НВО «Гiдромаш», (Виробництво), Суми
09.2007 − 07.2010 (2 роки 9 місяців)

Займався розробкою і впровадженням технологічних процесів на різне насосне обладнання, опрацюванням питань балансування роторів насосів, технологічним контролем конструкторської документації, контролем розробленої технологічної документації, у відсутності головного технолога був виконуючим його обов'язки.

Iнженер-технолог 3 категорії
"Сумський завод "Насосенергомаш" (Виробництво), Суми
08.2003 − 08.2007 (4 роки )

Займався розробкою і впровадженням технологічних процесів на різне насосне обладнання, опрацюванням питань балансування роторів насосів, балансуванням роторів насосів, технологічним контролем конструкторської документації, розробкою та узгодженням планів якості насосів випускаються для АЕС, брав участь у навчанні слюсарів-складальників роботі на балансувальному верстаті Hoffman з вимірювальною системою " Сапфір»

Освіта

Сумський державний університет (Суми)
Інженерний, Технологія машинобудування
повна вища, 09.1998 − 06.2003 (4 роки 9 місяців)

Знання мов:

Англійська - Середній

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: На рівні досвідченого користувача володію ПК. Знання програм MS office, 1С, Компас 3D.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Знання пристрою автотранспорту і більшості механічних пристроїв. Мінімальні навички діагностики несправностей автомобілів і механічного обладнання. Досвід роботи з ручним та електроінструментом. Водійський стаж з 2000р.особисті якості: пунктуальність, комунікабельність, стресостійкість, дисциплінованість, легка здатність до навчання новому. Вміння керувати колективом.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Мета пошуку роботи-повернення в м. Суми. Робота в м.Суми. Офіс, виробничі площі, можливі відрядження.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору