UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Менеджер з продажу та аренди нерухомості в Києві
  5. Менеджер з продажу та аренди нерухомості
Запропонувати вакансію
Резюме Менеджер з продажу та аренди  нерухомості
Козаченко Сергій

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяМенеджер з продажу та аренди нерухомості

Заблоковано
30 000 грн.
 11 листопада 2023  Місто: Київ
Вік:43 роки
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, віддалена робота
Рубрики: Нерухомість та страхування; Офісний персонал; Торгівля, продажі, закупівлі
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

менеджер
Деніз-Естейт (Закордонна нерухомість), Київ
05.2015 − 07.2019 (4 роки 2 місяці)

Вивчення необхідної інформації про країни і об'єктах нерухомості. Здійснення «холодних і теплих дзвінків» по клієнтській базі Презентація нашого «продукту», з'ясування потреб клієнта, запрошення на семінари / виставки Робота з CRM базою (внесення інформації, відправка запитів в суміжні відділи) Первинне консультування клієнтів з питань придбання нерухомості за кордоном

ріелтор
Альянс-брок (Нерухомість), Київ
03.2011 − 11.2018 (7 років 8 місяців)

Продаж і оренда житлової та комерційної нерухомості на вторинному ринку і первинному ринку від забудовника; - робота з клієнтами по продаже недвижимости-презентація об'єктів, консультування; - укладання та супроводження договорів; - підготовка і формування пакету документів, необхідних на оформлення права власності; --- - юридичний супровід угод купівлі-продажу нерухомого майна. - оренда житлової та комерційної нерухомості - пошук об'єктів нерухомості; - збір первинної інформації про об'єкт; - аналіз локації розташування об'єкта та потенціалу об'єкта; - реклама об'єктів нерухомості.

Освіта

КУТЕП (Київ)
Юрист Цивільно-правовий профіль.
повна вища, 09.2000 − 06.2006 (5 років 9 місяців)

Знання мов:

Російська - Високий рівень (вільно), Українська - Високий рівень (вільно), Англійська - Початковий

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Вільний користувач. Упевнений користувач - робота з CRM системами, WORD, PDF, таблицями Excel; робота з Фейсбук та Інстаграм (створення бізнес-сторінок, настроювання реклами, написання постів, просування товарів (об'єктів) робота з фоторедактором) , створення презентацій, реклама об'єктів в мережі інтернет.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ: -Досвід проведення переговорів з клієнтами для досягнення поставленої мети, -Досвід особистих продажів; -Знание специфіки роботи з VIP-клієнтами. - Навички активних продажів; - Підготовка та проведення презентацій; - Супровід продажів. ОСОБИСТІСНІ ЯКОСТІ: Високий рівень самоорганізації, оперативне вирішення питань що виникають в процесі роботи, самостійне прийняття рішень; Цілеспрямованість, комунікабельність, стійкість до стресу; орієнтація на розвиток, орієнтація на результат; наполегливість і прагнення до професійного росту. Раціональний і орієнтований на отримання результату. Здатний ефективно працювати в стресових ситуаціях. Швидко навчаюся і легко сприймаю інформацію. Відповідальний, комунікабельний. З комп'ютером працюю як досвідчений користувач. Російська та українська мова - вільно.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору