UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Начальник відділу фінансового планування, аналітик в Києві
  5. Начальник відділу фінансового планування, аналітик
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Начальник відділу фінансового планування, аналітик

Заблоковано
15 000 грн.
  4 грудня 2017  Місто: Київ
Вік:42 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Банківська справа, ломбарди; Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Досвід роботи

Начальник сектору управлінського обліку Управління бюджетування, контролінгу та розвитку АТ « БМ Банк»
АТ « БМ Банк»
02.2010 − 12.2017 (7 років 9 місяців)
Функціональні обов’язки: – приймаю участь в організації роботи по впровадженню та підтримці управлінського обліку в Банку, а саме:  формую управлінську звітності по центрах відповідальності (згідно Фінансової структури Банку) та банківських продуктах;  надаю консультаційну допомогу структурним підрозділам банку, щодо питань, які виникають у процесі віднесення доходів та витрат на центри відповідальності;  контролюю правильність відображення витрат в АБС по центрам відповідальності;  контролюю правильність простановки параметрів, які стосуються управлінського обліку (коди продуктів, центрів відповідальності), на кредитних та депозитних рахунках;  приймаю участь у підготовці пропозицій до перспективного плану розвитку Банку, приймаю безпосередню участь у розробці та написанні Бізнес-плану Банку стосовно діяльності відділень. – забезпечує своєчасне та якісне формування фінансового плану відділень на основі затвердженого стратегічного плану розвитку Банку, який включає:  бюджет відділень та визначення планових обсягів залучених та розміщених ресурсів в розрізі відділень Банку,  план видатків капітального характеру на придбання основних засобів та нематеріальних активів. – приймаю участь у роботі щодо контролю за станом виконання затверджених планових показників та аналізу причин відхилень фактичних показників від планових. – відповідаю за своєчасне надання керівництву та уповноваженим органам Банку якісної та достовірної інформації з питань, які стосуються завдань та функцій, покладених на сектор, а саме:  аналітичних звітів щодо виконання планових показників за звітний період (місяць, квартал, рік тощо);  інформації стосовно контролю за доходною та витратною частиною бюджету, за видатками капітального характеру. – надаю консультаційну допомогу з питань бюджетування відділенням. – контролюю дотримання відділеннями вимог актів внутрішнього регулювання з питань бюджетування та фінансового контролю. – приймаю участь у складанні фінансової звітності Банку для Учасників, Правління, клієнтів банку та Національного банку України. – приймаю участь у коригуванні фінансового плану відділень в залежності від змін економічної ситуації. – приймаю участь у забезпеченні підготовки матеріалів на розгляд Комітету з управління активами та пасивам з питань фактичного виконання фінансового плану в розрізі відділень; здійснює розрахунок собівартості активно-пасивних операцій відділень банку; фактичної прибутковості активних операцій відділень.
Провідний економіст управління бюджетування контролінгу та розвитку Управління бюджетування, контролінгу та розвитку АТ « БМ Банк»
АТ « БМ Банк»
09.2007 − 02.2009 (1 рік 5 місяців)
Функціональні обов’язки: – розрахунком окупності новостворених відділень; – складанням бюджету діючих відділень; – контролем за виконанням бюджету діючих відділень; – контролем щоденного виконання бюджету в цілому по банку та у розрізі відділень; – приймаю активну участь при розробці бюджету банку на наступний звітний період.

Освіта

Національний університет ім. Тараса Шевченко (стаціонар)
Облік та аудит
повна вища, 12.2004 − 07.2007 (2 роки 7 місяців)
Національний університет ім. Тараса Шевченко (стаціонар)
Механік, математик прикладник
повна вища, 09.1999 − 07.2004 (4 роки 9 місяців)

Знання мов:

українська - Професійний (експерт), російська - Професійний (експерт), англійська - Початковий

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Власні якості: працелюбна, уважна, легко піддаюсь навчанню, пунктуальна, маю великі здібності щодо самонавчання.

володію ПК, програми Microsoft Office (Word, Excel, Outlook Express), Internet; працюю в операційній банківській системі Б2.

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи:  пошук роботи, на якій можна реалізувати себе (бажано аналітична робота, пов`язана з плануванням та розрахунками).

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору