Додаткова інформація
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: в про цесі навчання засвоїла основи:
- отримала навички роботи в хімічній лабораторії, зрозуміла основи мікробіологічного синтезу
- добре обізнанана в технології харчових продуктів, в технології пива (виноробства) з предмету «Бродильні виробництва», процеси і апарати харчових технологій
- займаюся науковою роботою на тему інгібуючої дії різних органічних сполук (зокрема хіноїдної структури) на бактерії та гриби (Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Mycobacterium luteum та Candida tenuis і Aspergillus niger) методом серійних розведень чи дифузії речовин в агар.
- освоїла основи ензимології, промислової мікробіології, біотехнології білків, GMP, пробіотики та імунопрепарати, біоінформатики (програми - РАSS, Hyper Chem Professional, MDL ISIS_Draw, ACDLABS), генної інженерії
- загальної, органічної, неорганічної, колоїдної, фізичної хімії
- загальна хімічна технологія, розрахунок технологічних пpоцесів, проектуванння обладнання виробництв мікробіологічного синтезу, препаративний синтез
З 2007-2011 Національний університет 'Львівська політехніка', Кафедра «Технології біологічно-активних сполук, фармації та біотехнології», присвоєний червоний диплом бакалавра за спеціальністю – біотехнологія біологічно активних речовин, захищаю магістра