UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Інженер з охорони праці в Києві
  5. Інженер з охорони праці
Запропонувати вакансію
Даний шукач вважав за краще приховати свої власні дані

Інженер з охорони праці

Заблоковано
13 000 грн.
  8 листопада 2022  Місто: Київ
Вік:66 років
Режим роботи:повний робочий день, часткова зайнятість
Рубрики: HR, управління персоналом; Охорона, безпека

Опис

Р Е З Ю М Е

ПІБ:

Раскін Олександр Володимирович


Дата народження:

7 квітня 1958 року


Освіта:

Закінчив Київське вище військове інженерне училище зв'язку в 1982 р. Факультет радіозв'язку. Радіоінженер. Звільнений в запас з 01.12.1996 року.


Пройшов навчання з охорони праці в навчальних центрах з дисциплін та маю відповідні посвідчення по наступних дисциплінах:

- «Законодавство України про охорону праці, електро - та пожежну безпеку, гігієну праці та промислову санітарію, інших нормативних актів по охороні праці»;

- «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»;

- «Правила експлуатації електрозахисних засобів»;

- «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підйомних пристроїв та відповідного обладнання»;

- «Правила охорони праці при експлуатації обладнання, що працює під тиском»;

- «Правила охорони праці під час експлуатації навантажувачів»

- «Правила безпеки систем газопостачання»;

- «Правила пожежної безпеки в Україні».


Кваліфікація:

З 04.1976 р. по 12.1996 р. служба в Збройних Силах на командних, технічних і штабних посадах.

Досвід роботи:


з 09.2009 р. по т/ч

Група Компаній (три підприємства)

Інженер з охорони праці

Профілі підприємств,

Продаж господарчих товарів, транспортна та складська логістика, здача в оренду складських та офісних приміщень. Надання послуг відповідального зберігання, послуг з перевезення вантажів і повного спектру складських послуг.

Основні обов'язки:

2. Вивчення умов праці на робочих місцях, участь у розробці та впровадженні засобів захисту від впливу небезпечних і шкідливих виробничих факторів.3. Участь у проведенні перевірок, обстежень технічного стану будівель, споруд, обладнання, машин і механізмів, ефективності роботи вентиляційних систем, стану засобів колективного та індивідуального захисту працівників, визначенні їх відповідності вимогам нормативних правових актів з охорони праці.4. Контроль дотримання охорони праці на робочих місцях.5. Організація атестації робочих місць.7. Контроль своєчасність проведення відповідними службами необхідних випробувань і технічних оглядів.8. Організація розслідувань нещасних випадків на виробництві, оформлення необхідної документації.9. Участь у розгляді питань про відшкодування шкоди працівникам підприємства.10. Організація навчання працівників підприємства безпечним прийомам і методам роботи при експлуатації обладнання в навчальних центрах і на території підприємства.11. Складання та погодження списків професій і посад, згідно з якими працівники повинні проходити обов'язкові медичні огляди.12. Вирішення питань з контролюючими органами.13. Проведення вступних інструктажів.14. Контроль за веденням необхідної документації з охорони праці в підрозділах підприємства.15. Підготовка проектів наказів, планів, графіків та інших документів з питань охорони праці підприємства.16 Розробка та переробка інструкцій, положень та інших документів з питань охорони праці підприємства.17. Складання звітності з охорони праці за встановленими формами і у відповідні терміни.


Результати діяльності:

1. На підприємствах з «нуля» розроблений необхідний комплект документів з охорони праці (вся документація є в електронному вигляді).

2. Навчання працівників підприємства, щорічні медичні огляди проводяться своєчасно.

3. Звітність з питань охорони праці надається у відповідні строки.

4. Інструктажі та інші заходи проводяться у встановлені терміни.

5. Ведеться планування заходів з охорони праці та контроль їх виконання.

5. Нещасних випадків на підприємствах не було.


c 01.2007 р. на 07.2010 р.

ВАТ "Промзв'язок"

Інженер з охорони праці (за сумісництвом)

Профіль підприємства

Обробка металів. Виготовлення побутової газової апаратури, засобів зв'язку, ліфтового обладнання, апаратура для радіомовлення та радіовимірювань, складні види штампів і прес-форм, металовиробів та приладів за разовими замовленнями, а також штампування, гнуття та різання гільйотиною металу.

Результати діяльності:

1. На підприємствах з «нуля» розроблений необхідний комплект документів з охорони праці (вся документація є в електронному вигляді).

2. Навчання працівників підприємства, щорічні медичні огляди проводяться своєчасно.

3. Звітність з питань охорони праці надається у відповідні строки.

4. Інструктажі та інші заходи проводяться у встановлені терміни.


Додаткова інформація:

Володіння комп'ютером кваліфікований користувач з 1990 року.

Використовувані програмні продукти: WINDOWS 95-11, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, CorelDRAW, Photoshop, FineReader, Promt,, Viber, Facebook і інші, прикладне програмне забезпечення. Створення різних баз даних, зокрема по обліку роботи з клієнтами, на Microsoft Access.

Водійські права категорії «В» і «С». Київська прописка. Солом'янський район.


Особисті якості:

Маю досвід роботи з перевіряючими та контролюючими органними. Можу легко заручитися підтримкою співрозмовника. Вмію йти до поставленої мети, ініціативний, володію високою працездатністю, маю аналітичний склад розуму, маю досвід роботи з складанням статистичної звітності, аналізом і прогнозуванням результатів, намагаюся завжди і скрізь домогтися успіху, люблю бути лідером, є здібним учнем. 


Маю свідоцтва про 12 раціоналізаторських пропозиціях. Володіння ПК та прикладними програмами освоїв, практично самостійно. Намагаюся бути в курсі всіх питань. Люблю працювати на самостійній ділянці і самому приймати рішення. У будь-якій роботі намагаюся використовувати все нове, постійно перебуваю у пошуку нововведень, які могли б поліпшити роботу. 


Легко вступаю в контакт, завжди намагаюся говорити на тему, цікаву для співрозмовника. Вмію правильно формулювати завдання для підлеглих у відповідності з їх кваліфікацією. Всі розпочаті справи доводжу до кінця.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору