UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві, Резюме в Борисполі
  4. Резюме Інженер з охорони праці в Києві
  5. Інженер з охорони праці
Запропонувати вакансію
Резюме Інженер з охорони праці
Іванов Андрій

Інженер з охорони праці

Заблоковано
25 000 грн.
  4 квітня  Місто: Київ
 Готовий до переїзду в: Бориспіль
Вік:64 роки
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, віддалена робота
Рубрики: Виробництво; Керівництво; Будівництво, архітектура
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Інженер з охорони праці

Листопад 2018 - по сьогодні (5 років 1 міс)

ТОВ "ПРОВІДНІ ТЕХНОЛОГІЇ БУДІВНИЦТВА"

Будівництво

Завдання та обов’язки

1. Вивчення, аналіз та оцінка рівня охорони праці на робочих місцях, роботи устаткування та методи роботи, які використовують, задля відповідності вимогам нормативних документів з охорони праці.

2. Контроль за наданням працівникам встановлених пільг і компенсацій за умовами праці.

3. Ведення обліку та аналіз стану і причини виробничого травматизму, професійних захворювань, захворювань, обумовлених виробничими чинниками.

4. Організація вимірювання параметрів небезпечних і шкідливих виробничих факторів на основних виробничих та допоміжних дільницях (далі — дільниця), збирання зразків пилу, газів, парів та інших потенційно токсичних матеріалів, щоби провести подальший аналіз та попередньо оцінити можливі ризики.

5. За результатами обстежень робочих місць подавати пропозиції керівнику підприємства, щоб удосконалити конструкції огороджувальної техніки, запобіжні й блокувальні пристрої та інші засоби захисту від впливу небезпечних i шкідливих виробничих факторів, оцінка ефективності дій, ужитих для виправлення порушень.

6. Організація перевірки з метою обстежити технічний стан робочого устаткування, машин і механізмів, пристосувань, засобів колективного та індивідуального захисту працівників, стану санітарно-технічних пристроїв, роботи вентиляційних систем тощо на відповідність вимогам охорони праці.

7. Організація роботи та надання методичного керівництва під час атестації робочих місць за умовами праці, брати участь у сертифікації робіт з охорони праці спеціально уповноваженим органом на відповідність вимогам охорони праці.

8. Брати участь у роботі комісії з приймання в експлуатацію об’єктів виробничого призначення, придбаних або після ремонту установок, агрегатів, верстатів та іншого устаткування щодо дотримання вимог охорони праці.

9. Контроль та узгодження проєктної, конструкторської, технологічної та іншої документації, що розробляють на підприємстві, в частині вимог охорони праці.

10. Брати участь у розробленні планів, організаційно-технічних заходів щодо поліпшення стану охорони праці, попередження виробничого травматизму, професійних захворювань та захворювань, обумовлених виробничими чинниками, надавати відповідну організаційно-методичну допомогу щодо виконання запланованих заходів.

11. Брати участь в роботі комісії з розслідування нещасних випадків, розгляді питань про відшкодування роботодавцем шкоди, заподіяної працівникам каліцтвом, професійним захворюванням або іншим пошкодженням здоров’я, пов’язаним з виконанням трудових обов’язків.

12. Забезпечення підготовки документів для призначення виплат за страхуванням у зв’язку з нещасними випадками на виробництві або професійними захворюваннями.

13. Надавати методичну допомогу керівникам дільниць у складанні списків професій і посад для проходження обов’язкових медоглядів, списків професій і посад, відповідно до яких надають компенсацію за важку роботу і роботу зі шкідливими або небезпечними умовами праці.

14. Надавати методичну допомогу керівникам підрозділів під час розроблення i перегляду інструкцій та стандартів підприємства з охорони праці.

15. Контроль, щоб усі підрозділи підприємства були забезпечені профільними локальними нормативними актами підприємства (правилами, нормами, інструкціями з охорони праці), наочними посібниками та навчальними матеріалами з охорони праці.

16. Брати участь у розробленні програм навчання з охорони праці працівників підприємства, проводити вступні інструктажі з охорони праці під час прийняття на роботу, з особами, які прибули у відрядження, учнями i студентами під час проходження виробничого навчання або практики.

17. Брати участь у складанні розділу «Охорона праці» колективного договору підприємства.

18. Організація своєчасного навчання з охорони праці працівників підприємства, брати участь в роботі комісій з перевірки знань та вимог нормативних документів з охорони праці.

19. Моторити організацію зберігання, видавання, прання, хімічного чищення, сушіння, знепилення, знежирення i ремонту спеціального одягу, спеціального взуття, стан запобіжних пристосувань, захисних пристроїв та інших засобів індивідуального та колективного захисту.

20. Вести роз’яснювальну роботу з працівниками підприємства з питань охорони праці з використанням інформаційних технологій, інформаційного стенду та іншої наочної інформації з охорони праці.

21. Брати участь у розгляді листів, заяв, скарг працівників підприємства, що стосуються умов та охорони праці, готувати пропозицій директору підприємства (керівникам дільниць) щодо усунення виявлених недоліків.

22. Співпрацювати з представниками державних органів з питань охорони праці під час перевірок.

23. Організовувати оперативні наради з охорони праці з керівниками дільниць, структурних підрозділів.

24. Складати звітність з охорони праці за встановленими формами i у визначені терміни.


Інженер з охорони праці (за сумісництвом)

Листопад 2018 - по сьогодні (5 років 1 міс)

ПрАТ «Будівельно-монтажне управління №53»

Будівництво

Завдання та обов’язки

Аналогічні завдання та обов’язки, які вказані у ТОВ «ПРОВІДНІ ТЕХНОЛОГІЇ БУДІВНИЦТВА».

Багаторічний досвід та позитивні відгуки.


Навчання та перевірка знань нормативних документів з питань охорони праці, електробезпеки та пожежної безпеки.

Витяг з протоколу №372-21 від 30.09.2021 засідання комісії з перевірки знань з питань охорони праці ТОВ «НЦ Майстер Коуч», Київ. 

Посвідчення №372-21/9. До 30.09.2024.

  • Законодавство України з охорони праці, пожежної безпеки, електробезпеки, гігієни праці та виробничої санітарії, надання до медичної допомоги потерпілому в разі потерпілому в разі нещасного випадку (Загальний курс з ОП);
  • Правила безпеки систем газопостачання (НПАОП 0.00-1.76-15);
  • Правила охорони праці і промислової безпеки у будівництві ДБН А.3.2-2-2009 (НПАОП 45.2-7.02-12)
  • Правила охорони праці на автомобільному транспорті (НПАОП 0.00-1.62-12);
  • Правила охорони праці під час вантажно-розвантажувальних робіт (НПАОП 0.00-1.75-15);
  • Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті (НПАОП 0.00-1.15-07);
  • Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання (НПАОП 0.00-1.80-18);
  • Правила охорони праці під час експлуатації навантажувачів (НПАОП 0.00-1.83-18);
  • Правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском (НПАОП 0.00-1.81-18);
  • Правила охорони праці під час зварювання металів (НПАОП 28.52-1.31-13);
  • Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями (НПАОП 0.00-1.71-13);
  • Типова інструкція з організації безпечного ведення газонебезпечних робіт (НПАОП 0.00-5.11-85)

Витяг з протоколу № 096-028-24-ЕБ від 18.01.2024 засідання комісії з перевірки знань з питань Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів ТОВ «НКЦ «БУДЕНЕРГОАТОМ», Київ, IV група з електробезпеки (інспектувальна особа).

Витяг з протоколу № 096-028-24-ТЕ від 18.01.2024 засідання комісії з перевірки знань ТОВ «НКЦ «БУДЕНЕРГОАТОМ», Київ, IV група з електробезпеки (інспектувальна особа).
Посвідчення № 096-028-24-ЕБ/6. До 18.01.2027.

Витяг з протоколу №375-21 від 01.10.2021 засідання комісії з перевірки знань з питань пожежної безпеки ТОВ «НВЦ Майстер Коуч», Київ. 

Посвідчення №375-24/21. До 01.10.2024. 


Страховий експерт з охорони праці

Липень 2018 - Жовтень 2018 (4 міс)

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області

Державний сектор

Завдання та обов’язки

Відповідно до Положення про службу страхових експертів з охорони праці, профілактики нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.

Протокол №17 від 17 серпня 2018 засідання комісії з перевірки знань з питань охорони праці підприємства «Навчально-методичний центр «Федерації профспілкових організацій Чернігівської області». м. Чернігів., Посвідчення №420/17/2018


Начальник виробничо-технічного відділу

Червень 2002 - Січень 2014 (11 років 8 міс)

ООО «Уралтрубопровод»

Будівництво

Завдання та обов’язки

Розробка проєктів на виконання робіт (ПВР) з будівництва будівель та споруд та влаштовуванню об’єктів нафтової та газової промисловості. Розробка технологічних карт на будівельні та зварювально-монтажні роботи.

Розробка інструкцій пневматичних та гідравлічних іспитів газових та нафтових трубопроводів.

Атестація: зварювальних технологій; спеціалістів зі зварювального виробництва; зварювального устаткування.


Керівник служби охорони праці

Квітень 1995 - Січень 2003 (7 років 10 міс)

Управління ТОВ «УМБ-17»

Будівництво

Завдання та обов’язки

Відповідно до посадової інструкції керівника служби охорони праці та впровадженої системи управління охорони праці в управлінні.


Інженер виробничо технічного відділу

Серпень 1989 - Квітень 1995 (5 років 9 міс)

Управління ТОВ «УМБ-17»

Будівництво

Розробка кошторисів на будівельно-монтажні роботи.

Розрахунки матеріальних та енергетичних затрат на будівельно-монтажні роботи.

Складання графіків виконання робіт на об’єктах будівництва.

Підготовка документів для претензій з виконання будівельно-монтажних робіт.


Освіта

Iвано-Франківський інститут нафти і газу (м.Івано-Франківськ)

рік закінчення 1989

Спорудження газо-нафтопроводів, газосховищ і нафтобаз/інженер - механік


Володіння мовами

Англійська - середній (технічний)

Російська - поглиблений

Українська - поглиблений


Рекомендації:
· Окаянюк Микола Петрович
Технічний нагляд ВТВ, ТОВ "АЛЬТІС-КОНСТРАКШН"
+380503326548

· Шевчук Андрій Петрович
Головний інженер, ТОВ "ПРОВІДНІ ТЕХНОЛОГІЇ БУДІВНИЦТВА"
+380665208161
· Дем’яненко Максим Валерійович
Заступник генерального директора, ПрАТ "Будівельно-монтажне управління № 53"

+380503589417


Курси, тренінги, сертифікати

Папка Zip (Мої сертифікати) надсилаються до резюме.


Атестація технолога-зварника (м.Пєрмь)

рік закінчення 2011-2014

Отримав посвідчення спеціаліста зварювального виробництва III рівня

Член комісії УАКЗ (Український Атестаційний Комітет Зварників/ зі зварювання магістральних газо-нафтопроводів) (Київ)

рік закінчення 1977

Член комісії УАКЗ (Український Атестаційний Комітет Зварників)

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Windows, Word, Excel, Internet

Працюю з Системою Expertus Охорона праці за рівнем VIP та з доступом до інформаційно-консультаційної системи «ОНЛАЙН-КОНСУЛЬТАНТ інженера з охорони праці».


Громадська діяльність

Був обраний депутатом Бориспільської міської ради на терміни 1994-1998; 1998-2002 р.р.


Військова служба

Учасник бойових дій в Афганістані – 1980р. Маю урядові нагороди України та колишнього СРСР.

Інвалід 3-ої групи.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору