UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Сумах, Резюме в Дніпрі, Резюме в Харкові, Резюме в Києві
  4. Резюме Інженер з організації та нормування праці в Києві
  5. Інженер з організації та нормування праці
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяІнженер з організації та нормування праці

Заблоковано
25 000 грн.
 29 липня 2020  Місто: Суми
 Готовий до переїзду в: Дніпро, Харків, Київ
Вік:45 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: HR, управління персоналом; Виробництво; Сільське господарство, агробізнес
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Досвід роботи

Провідний інженер з організації та нормування праці
ПАТ Сумихімпром (Хімічна галузь), Суми
02.1998 − 06.2020 (22 роки 4 місяці)

1. Брав участь у розробці організаційних структур управління підприємства та окремих його структурних підрозділів, Положень про структурні підрозділи, посадових інструкцій відповідно діючим стандартам та вимогам нормативних документів.

2. Приймав участь у формуванні планового щомісячного фонду оплати праці у підрозділах ПАТ.

3. Брав безпосередню участь у проведенні атестації робочих місць у структурних підрозділах за шкідливими умовами праці. За результатами атестації визначав розмір доплат за шкідливі умови праці.

4. Підготовлював штатні розписи керівників, спеціалістів та службовців ПАТ, положення про оплату праці робітників відповідно до найменування професії і посад, зазначених у "Класифікаторі професій".

5. Здійснював технічне нормування праці робітників з відрядно-преміальною та почасово-преміальною системами оплати праці.

6. Проводив підготовчу роботу з формування проекту Колективного договору. Готував зведений звіт (акт) про стан виконання зобов'язань колективного договору, зокрема, в частині питань організації та оплати праці.

7. Здійснював розрахунки щодо визначення розміру премії по структурним підрозділам підприємства. Оформлював відповідно до встановленого порядку документи для нарахування премії працівникам підрозділів.

8. Приймав безпосередню участь у вдосконаленні системи "1С-Підприємство" в частині табельного обліку та нормування нарядів з відрядно-преміальною системою оплати праці.

9. Контролював правильність застосування нормативних матеріалів з праці (розрядів робіт, розцінок, тарифних ставок і схем, доплат, надбавок).

10. Здійснював контроль правильності оформлення документів і виплати різних видів доплат (за суміщення, розширення зони обслуговування або збільшення обсягу робіт тощо).

11. Відповідав за ведення обліку понадурочної тривалості робочого часу та робіт у вихідні дні, а також за діловодство в частині складання номенклатури справ.

Освіта

СумДУ (Суми)
Економіка підприємства
незакінчена вища, 09.1998 − 02.2003 (4 роки 5 місяців)

Знання мов:

Українська - Високий рівень (вільно), Англійська - Початковий

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Word, Excel, PowerPoint. 1С: Підприємство:8.3
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Уважність. Комунікабельність Дисциплінованість. Відповідальність. Творчий підхід до роботи. Відсутність шкідливих звичок.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Хочу працювати в дружньому колективі, де усі поважають один одного.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору