UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Оператор пк, контент-менеджер, офіс-менеджер в Києві
  5. Оператор пк, контент-менеджер, офіс-менеджер
Запропонувати вакансію
Резюме Оператор пк, контент-менеджер, офіс-менеджер
Заєць Наталія

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяОператор пк, контент-менеджер, офіс-менеджер

Заблоковано
13 000 грн.
  2 лютого 2021  Місто: Київ
Вік:27 років
Режим роботи:повний робочий день, позмінна робота, віддалена робота
Рубрики: IT, WEB фахівці; Логістика, доставка, склад; Офісний персонал
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Адміністратор хімчистки
ЦЕХ (Обслуговування ), Київ
05.2019 − 09.2020 (1 рік 4 місяці)

Ведення касової дисципліни, контроль вчасної готовності замовлень, спілкування з клієнтами, робота з офісними та основною програмою. Рішення конфліктних ситуацій.

Диспечер таксі
"Аіст такси" "Лайм такси" (Транспорт, логістика.), Київ
11.2015 − 05.2019 (3 роки 5 місяців)

Прийом та обробка замовлень. Робота в ефірі. Допомога пасажирам та водіям.

Освіта

ВПУ 33 (Київ)
Кухар
середньо-спеціальна, 09.2012 − 08.2015 (2 роки 11 місяців)

Знання мов:

Англійська - Початковий

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Впевнений користувач ПК, можу перевстановити Windows, налаштувати драйвера, знайти і вирішити неполадку в роботі. Якщо не стикалася з проблемою, швидко знаходжу інформацію по темі і закінчую налаштування, хоч таке буває рідко. Підключення і налаштування офісної техніки також не є проблемою. Знання офісних програм Microsoft office, ( таблиці, презентації, звіти) CRM, 1C, Outlook, Skype, TeamViewer, Dropbox, фотошоп, і багато інших. Якщо в даній программі не працювала, швидко навчусь, мені цікаво вчитись новому. Встановлення та налаштування програм теж без проблем. Ведення електронної пошти, розміщення реклами в інтернеті, пошукова оптимізація тексту на сайті. Активний користувач соціальних мереж.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Особисті якості: • Пунктуальність. • Чесність. • Врівноваженість. • Відповідальність за виконану роботу. • Ставлюся серйозно до роботи. • Адекватно реагую на конструктивну критику. Хобі - Виготовляю косметику ручної роботи та продаю її перед святами на різних тематичних ярмарках. Це заняття для душі) Навички: • Орієнтованість на результат. • Вміння вирішити конфліктну ситуацію без емоцій та галасу. Щоб клієнт залишився постійним і задоволеним. • Легко знаходжу контакт з людьми. • Самостійність. • Організованість. • Знання вулиць м.Київ
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Мета пошуку - самореалізація, професійний розвиток та стабільний заробіток. Побажання до місця роботи - хочу знайти роботу, яка буде цікава для мене. На якій цінують за професійні якості.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Часто шукають

↑ Вгору