UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Кропивницькому
  4. Резюме Перекладач англійської мови в
  5. Перекладач англійської мови
Запропонувати вакансію
Резюме Перекладач англійської мови
Буляндра Софія

Перекладач англійської мови

Заблоковано
5 000 грн.
 24 липня 2023  Місто: Кропивницький
Вік:18 років
Режим роботи:повний робочий день, віддалена робота
Рубрики: Наука, освіта, переклади
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Закінчила середню освіту з високим балом 11 з англійської мови, демонструючи своє відмінне володіння цією іноземною мовою. Моя мовна компетенція підтверджується дипломом Duolingo English Test, в якому я отримала чудовий результат - 95 балів, що відповідає рівню B2 (Pre-Intermediate).


Зараз я шукаю роботу, де зможу застосувати свої знання англійської мови з користю для інших людей, допомагаючи їм у сфері перекладу. Мені приносить задоволення допомагати іншим розуміти та спілкуватися з англійськомовним світом.

Мої вміння у перекладі та розумінні культурних відтінків дозволяють мені точно і відповідально здійснювати переклад текстів різної тематики - від технічних до художніх.


Я завжди готова взятися за нові завдання і навчатися, щоб постійно вдосконалювати свої навички в сфері перекладу. Моє бажання розвиватися і допомагати людям зробить мене цінним додатком до будь-якого проекту чи команди.


Я відчуваю, що моя робота може зробити світ трохи більш зв'язаним, розумілим та гармонійним місцем, і я прагну внести свій внесок у покращення комунікації між різними культурами.


З нетерпінням чекаю на можливість знайти роботу, де зможу реалізувати свої здібності, співпрацювати з цікавими та мотивованими людьми, і вносити позитивний вклад у діяльність вашої організації.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору