Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Оновлення меню по всіх позиціях, з опрацюванням, калькуляцією та технологій.
Робота з документацією, постачальниками, проведення переобліків.
Поліпшення умов праці персоналу ресторану.
Італьянська кухня.
Всі процеси, робота із постачальниками, проведення переобліків.
Пошук постачальників із прийнятними цінами, моніторинг ринку.
Вибір продуктів найкращої якості з урахуванням розумних цін.
Приготування різних страв та десертів - (різні печива, торти, кастарди, Макарун в асортименті, сорбет, домашнє морозиво за італійською технологією, шоколадні цукерки Valrhona з різним смаком та ароматом).
Українська, італійська, французька, кавказька, азійська кухня.
Виїзні відрядження до резиденції сім'ї.
Складання основного меню на тиждень з ухилом на низькокалорійну кухню, дотримуючись смаків світової гастрономії.
Взаємодія з нянями, створення меню з побажаннями, дотримуючись віку дітей.
Складання меню-пропозиція з коментарями для бенкету.
Постійне дотримання ідеальної чистоти протягом усього робочого дня.
Щоденний аналіз продуктів - терміни зберігання.
Знання санітарних норм та особистої гігієни.
Вміння бути дисциплінованим, акуратним, дотримуватися ділового етикету.
Сервіс, приготування, контроль та безпека страви, складання списку на продукти.
Середземноморська, італійська, японська, слов'янська, низькокалорійна кухня.
Виїзні заходи.
Додаткова укомплектованість кухні - необхідне обладнання, інвентар, посуд.
Складання основного меню з коментарями з огляду на смаки, звички та побажання.
Проведення банкетів, барбекю-вечір, гриль, дитячі свята.
Регулярна взаємодія із нянями, обговорення харчування дітей.
Складання дитячого меню з огляду на смаки дітей.
Високий рівень відповідальності в обслуговуванні та сервіруванні столу.
Уміння підлаштовується під смаки та характер сім'ї.
Дотримуватися правильного зберігання продуктів з огляду на їх терміни.
Вміння вибрати найкращі продукти та доцільно використовувати їх.
Приготування різних страв та десертів. Італійська, французька, кавказька, слов'янська, японська кухня.
Від сім'ї та гостей неодноразово отримував численні подяки за смак кожної страви, а також за рівень високого обслуговування.
Італійська кухня.
Запуск нового закладу.
Підбір виробничого обладнання з ергономічним розташуванням по робочих цехах.
Розробка та впровадження меню з урахуванням цінової політики.
Складання документації (калькуляція, тех/картки, правила поведінки на виробництві).
Підбір персоналу, навчання, розподіл у робочих секторах.
Щоденний контроль страв, що випускаються.
За короткі терміни заклад придбав велику кількість постійних клієнтів, тому виникли передумови запустити другий заклад в іншому регіоні України.
Слов'янська, італійська, німецька, французька, азіатська кухня.
Розробка та впровадження нового меню по піцах на всю мережеву галузь.
Завдання - домогтися нових смаків та ароматів, з урахуванням розумної собівартості.
Розробка нових рибних страв, перших страв всю мережну галузь.
Складання та ведення технологічної документації про виконану роботу з підсумками.
Зниження собівартості з допомогою вмілого впровадження нових інгредієнтів.
Навчання персоналу, проведення майстер-класів.
Проведення контрольної служби у мережах компанії.
Пошук нових постачальників із постійною наявністю товару.
Договір.
Вірменська, європейська, авторська кухня.
Було запрошено власником готелю для відкриття нового ресторану.
Підбір та придбання необхідного інвентарю, посуду.
Модернізація чинного меню під ресторан.
Запуск та робота на шведській лінії, щоденне складання меню на шведський стіл.
Вихід до зали, робота з гостем.
Безпосереднє приготування та видача страв меню з урахуванням контролю.
Проведення різноманітних заходів (банкети, фуршети).
За короткий термін ресторан увійшов до п'ятірки найбільш відвідуваних ресторанів у місті.
Італійська кухня.
Впровадження та опрацювання меню.
Приготування страв згідно з тех/картки.
Підбір, організація та навчання персоналу всьому технологічному процесу.
Контроль та безпека страв.
Підготовка та проведення заходів різного рівня та масштабу: банкетів, фуршетів.
Один із найкращих ресторанів італійської кухні на території Криму.
Підписатись на розсилку нових резюме: "Повар в семью в Києві"