Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
-приготування залу до прийому гостей,
-попереднє сервірування столів залежно від виду обслуговування,
-зустріч гостей,
-вітання з гостем (знайомство),
-посадка гостей за стіл та подача меню,
-знайомство їх з меню (у разі потреби - поради у виборі страв),
-одержання замовлення,
-передача замовлень на кухню,
-пробивання чеків на терміналі,
-подача страв гостю,
-супровід столу впродовж всього відпочинку гостей,
-розрахунок гостя,
-прощання з гостем,
-підготовка столу до приходу інших гостей,
-здача виручки в касу підприємства в установленому порядку,
-закриття зміни.
Підписатись на розсилку нових резюме: "Працівник сфери обслуговування в Тернополі"