UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Продавец-консультант в Києві
  5. Продавец-консультант
Запропонувати вакансію
Ясанская Татьяна

Продавец-консультант

Заблоковано
12 000 грн.
 13 березня  Місто: Київ
Вік:51 рік
Режим роботи:вільний графік роботи, часткова зайнятість, сезонна робота
Рубрики: Дизайн, творчість; Легка промисловість; Людям з обмеженими можливостями
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

продавец
Торговля (Продажи), Київ
09.1996 − По теперішній час (27 років 6 місяців)

Знання1С ,РРО прийом товару, робота з накладними. (14 років досвіду) 12 рокiв продовольча група, 2 роки продавець-консультант магазин "швейна фурнiтара"
Просунутий, більше 10-х років тому.

Освіта

ЭКОМЕН (Київ)
Менеджмент зовнiшньоэкономiчної дiяльностi
повна вища, 09.2009 − 05.2014 (4 роки 7 місяців)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Знаю ПК, Word, Adobe Photoshop. Програма 1С. РРО
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Резюме: ПРІЗВИЩЕ, ІМ'Я ТА ПО БАТЬКОВІ: Ясанська Тетяна Ярославiвна МЕТА: Отримання необхідного та професійного досвіду, використовувати і реалізувати на роботі. ДАТА НАРОДЖЕННЯ: 30.05.1972 ДИПЛОМИ ТА СЕРТИФІКАТИ:2009 – 2014- Київський економічний інститут менеджменту «ЭКОМЕН» диплом «бакалавр», спеціальність: «менеджмент органiзацiй»2014-2015 - Київський економічний інститут менеджменту «ЭКОМЕН» диплом«спецiалiст», спеціальність: «менеджмент мiжнародної торгiвлi» ДОСВІД РОБОТИ:Робота продавцем у торговельнiй мережi бiльше 10 рокiв, ведення документацiї, прийом товару, робота з накладними. ДІЛОВІ ЯКОСТІ: Відповідальність, пунктуальність, енергійність, комунікабельність, старанність, вмію працювати в команді, швидко освоюю нову інформацію. ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ: Вік: 51 років • Сімейний стан: одружена • Наявність дітей: 1 дитина (17рокiв) • Наявність шкідливих звичок: Не маю • Захоплення: обожнюю творчiсть, креативнiсть, подорожi, спорт i ще дуже багато чого… МОВНІ ДАНІ:Українська - вільно; російська - вільно, англійська – зі словником Додаток:За паспортом мені 51 років, звати Тетяна. Але для порядної людини, це вік зовсім не має значення, головне-це ставлення до самого себе і до оточуючих людей, до того, що ти робиш!Я творча особистість, обожнюю рукоділля та створюю красивi фото. Люблю і поважаю людей, прагну до світла і гармонії. Завжди прислухаюся до керівництва, вмію йти на зустріч прохання. Працьовита, креативна, відповідальна, чесна. Є досвід продавця у продуктовому магазині та у магазинi "швейна фурнiтура". Володію ПК, з великим задоволенням вчуся чомусь новому, вмію йти на компроміс. Бажано робота у мiстi Київ в магазині рукоділля,кожгалантерея, констовари, косметика в Дніпровському районі, а краще – орієнтир метро Дарниця, метро Чернiгiвська, метро Лiсова з 9.30 до 19.00, в крайньому випадку до 20.00 з графiком роботи 2/2, 3/3,4/4 evtussergej602@gmail.com Зi мною затишно i спокiйно.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Бажано робота у мiстi Київ в магазині рукоділля,кожгалантерея, констовари, косметика в Дніпровському районі, а краще – орієнтир метро Дарниця, метро Чернiгiвська, метро Лiсова з 10-00 до 19.00, в крайньому випадку до 20.00 з графiком роботи 2/2, 3/3

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору