UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Руководитель службы заказчика, строительного проекта в Києві
  5. Руководитель службы заказчика, строительного проекта
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяРуководитель службы заказчика, строительного проекта

Заблоковано
35 000 грн.
  4 серпня 2020  Місто: Київ
Вік:51 рік
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, плаваючий графік роботи
Рубрики: Нерухомість та страхування; Керівництво; Будівництво, архітектура
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Досвід роботи

руководитель строительных проектов
ДП МА "Борисполь" (Служба капитального строительства), Київ
01.2020 − 07.2020 (5 місяців)

дійснення управлінських функцій, організація роботи колективу служби Замовника (планово-економічний, технічний та виробничий відділи). Організація роботи з початку будівництва та до кінцевого результату. Практичний досвід роботи в проектній (4 роки), генпідрядній (1 рік), експлуатаційній (3 роки) організаціях, службі Замовника (18 років).

Знання та практичний досвід реалізації проектів у будівництві на всіх рівнях (передпроект, проектування, будівництво, введення в експлуатацію).

Технічний нагляд за ходом виконання робіт (сертифікат інженера технічного нагляду діяв з 2010 по 2015 рік);

Напрацьована база спроможних виконавців робіт на всіх рівнях будівництва об’єктів (проектні роботи, генпідряд, субпідряд, зовнішні мережі, благоустрій).

Робота з експлуатаційними підприємствами міста Києва (отримання ТУ, погодження документації, отримання дозволів, ордерів, довідок, введення в експлуатацію). Здійснення ділової переписки.

Об’єкти: 2000-2010 служба Замовника - капітальний ремонт та реконструкція об’єктів військових містечок Міністерства оборони України (планування потреби коштів для проведення ремонтів, збір вихідних даних, отримання технічних умов, розробка проектної документації, проведення процедур закупівель, укладання договорів, перевірка виконаних обсягів робіт, інженерна перевірка актів виконаних робіт, введення об’єктів в експлуатацію);

2011 служба Замовника КМДА – реконструкція об’єктів охорони здоров’я міста Києва з метою виконання Програми підготовки до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року - реконструкція будівлі Станції швидкої медичної допомоги на вул.Богдана Хмельницького та реконструкція інфекційного відділення Жовтневої лікарні на вул.Шовковичній (отримання вихідних даних, технічних умов та розробка проектної документації, проведення нарад, контроль виконання календарних графіків виконання робіт, проведення технічного нагляду за сертифікатом інженера технічного нагляду )

2011-2016 служба Замовника СБ України – проведення капітальних ремонтів та реконструкції об’єктів СБ України (адмінбудівлі вул.Володимирська, 33, вул.Володимирська, 35 (будинок Грушевського), Аскольдів провулок, вул.Воровського, 11)

Будівництво житлового комплексу для військовослужбовців СБ України на вул.Трутенка, 3 (житлове містечко на 1182 квартири, 5 черг, висотність 14-22 поверхи, дитсадок на 150 місць, 14 секцій з збірних конструкцій заводу ДБК3, 1 секція монолітно каркасна, 2 вставки монолітно-каркасні) – отримання вихідних даних (матеріали геологічних вишукувань, довідки по висотності, містобудівні обмеження, технічні умови на телефонізацію та телебачення, зовнішнє освітлення, дощову та побутову каналізацію, водо, газо, тепло, електропостачання та водовідведення), розробка проектної документації, супровід експертизи та затвердження проектної документації, проведення процедур закупівель, укладання договорів на будівництво, розробка та контроль виконання календарних графіків, погодження субпідрядних організацій. 2014-2016 років – перевірка обсягів виконаних робіт (за сертифікатом інженера технагляду), введення в експлуатацію 2-4 черг будівництва, отримання Сертифікату ДАБІ, підготовка виконавчої документації, організація виготовлення технічних паспортів, введення в експлуатацію, присвоєння поштових адрес, супровід підготовки розпоряджень КМДА про передачу житлових будинків до сфери комунальної власності;

2017-2018 керівник проекту по будівництву житлового комплексу по вул.Бориспільська, 25 (період введення в експлуатацію, передача в управління експлуатаційній організації), участь в роботі Служби Замовника по будівництву житлового будинку преміум-класу на вул.Драгомирова, 4б (підготовка об’єкту для введення в експлуатацію, створення управляючої компанії по обслуговуванню будинку);

2018 – по т.ч. керівник проектів по реконцепції, реконструкції, приміщень торгово-розважальних комплексів (будівництво та реконструкція кінотеатру, бутіків, торгових центрів), об'єктів Державного підприємства - міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Проходження навчання з питань технічного нагляду у будівництві (сертифікат інженера з технічного нагляду до 2016 року), охорони праці на виробництві (посвідчення).

Знання закордонних мов. Початковий рівень володіння англійською (шкільний курс), французькою (сертифікат про проходження навчання в Національному університеті ім.Т.Шевченка).

Вільне володіння Internet, офісними програмами WORD, EXCEL, програмним комплексом АВК-5.

Практична робота з прог

Освіта

Пушкинское военное инженерное училище
Промышленное и гражданское строительство
повна вища, 07.1989 − 06.1994 (4 роки 11 місяців)

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору