UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Технічний директор в Києві
  5. Технічний директор
Запропонувати вакансію
Резюме Технічний директор
Турейчук Андрій

Технічний директор

Заблоковано
 21 лютого  Місто: Київ
Вік:49 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Керівництво
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

технічний директор
Центр слухової реабілітації Аврора (Охорона здоров'я), Київ
02.2022 − 11.2023 (1 рік 9 місяців)

Організація та керівництво операційною діяльністю Товариства (більше 50 чоловік, два приміщення більше ніж 300 м.кв. кожне, 4 легкових автомобіля), яка включає виробництво, ремонт і сервіс товарів і виробів; логістику від замовлення у постачальників до постачання замовникам; надання технічних послуг і технічної підтримки споживачам Товариства; забезпечення Товариства спорудами, приміщеннями, інженерією, транспортом, інфраструктурою, обладнанням, інформаційними технологіями. 

Безпосереднє керівництво підрозділом з виробництва та сервісу, забезпечення якості виробництва та сервісу, ведення перемовин з клієнтами. Заключення договорів з обслуговуючими компаніями, організація ремонтних робіт приміщень та автомобільної техніки, робота з постачальниками послуг та товарів. Інструктаж персоналу з питань охорони праці та забезпечення дотримання вимог охорони праці.

Організація роботи Товариства після початку повномасштабного вторгнення: пошук та облаштування укриття для персоналу; забезпечення доставки товарів споживачам; встановлення та підключення генераторів, аварійне освітлення приміщень, аварійне живлення пожежної та охоронної систем сигналізації, організація Інтернету.

Начальник відділу
Збройні Сили України (Впровадження проектів інформатизації ), Київ
09.2012 − 11.2019 (7 років 2 місяці)

Планування та контролювання діяльності персоналу, підведення підсумків та аналіз результатів діяльності, оформлення планувальної та звітної документації; розробка нормативних та регламентуючих документів, підготовка інформаційних, довідкових та аналітичних матеріалів; випробування та експлуатація автоматизованих (інформаційних) систем; організації та здійснення взаємодії із сторонніми організаціями, надання консультативної і практичної допомоги.

Освіта

Національний університет оборони України (Київ)
Застосування та управління установ матеріально-технічного забезпечення
повна вища, 09.2012 − 06.2015 (2 роки 9 місяців)
Київський інститут Військово-повітряних Сил (Київ)
Експлуатація авіаційної наземної техніки
повна вища, 09.1994 − 07.1999 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Впевнене користування ПК, знання програм MS Office (Word, Excel, Power Point). Навички роботи з 1С.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: відповідальність, комунікабельність, порядність, пунктуальність, уважність, цілеспрямованість, наполегливість, здатність швидко навчатися, технічна грамотність.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору