Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Науково-педагогічна діяльність: проведення занять, розроблення рецептур та технологій кондитерських, макаронних та хлібобулочних виробів та харчових концентрів, оптимізація та наукове обгрунтування харчових продуктів з підвищеною харчовою цінністю, маю навики роботи в лабораторії. Розроблення та удосконалення ситем якості та безпечності відповідно до ISO 9001 та ISO 22000.
Маю ступінь доктора технічних наук, вчене звання професора кафедри експертизи харчових продуктів та є академіком Української академії наук.
контроль за кількістю виробленої продукції перед реалізацією її в торговельні мережі
укладання хлібобулочних виробів в транспортну тару
Підписатись на розсилку нових резюме: "Технолог в Києві"