UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Юрисконсульт в Києві
  5. Юрисконсульт
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Юрисконсульт

Заблоковано
 16 листопада 2020  Місто: Київ
Вік:42 роки
Режим роботи:повний робочий день, часткова зайнятість
Рубрики: Юриспруденція, право; Інші пропозиції
 Є діти  Готова до відряджень

Опис

РЕЗЮМЕ

Я, Тищенко Оксана Григорівна , народилась в місті Боярка Київської області 24 серпня 1981 р. ( 38 років)


Освіта: вища юридична (зі спеціалізацією: судово-правова за кваліфікаційним рівнем - молодший спеціаліст та господарсько-правова за кваліфікаційним рівнем - спеціаліст - КУТЕП)


Стаж роботи за спеціальністю : 15 років ( з 2004 р.)

Останнє місце роботи: ТОВ «Клініка генетики репродукції «Вікторія» на посаді провідного юрисконсульта - 7 місяців (міжнародне приватне право, медичне право, цивільне, сімейне право, господарське, трудове право, юридичний супровід застосування репродуктивних технологій в Україні, вирішення складних спірних питань, договірна робота, робота з персональними даними, реєстраційна робота, робота з нотаріальними документами , з державними установами, нотаріусами, приватними закладами, представниками).


12 років ( 2004-2016 р.р.) працювала в Державній установі « Інститут педіатрії, акушерства і гінекології ім. академіка Лук'янової Національної академії медичних наук України» на посаді провідного юрисконсульта ( тривалий час єдиним юристом) за строковими контрактами з ненормованим графіком роботи. За функціональними обов’язками здійснювала такі завдання: повний юридичний супровід установи з усіх питань що виникають під час діяльності, договірна робота, робота в тендерному комітеті, претензійно - позовна, робота з установчими документами, консультування співробітників з юридичних питань, проведення семінарів з правових питань, правова оцінка будь-яких документів; вирішення спірних юридичних питань з різних галузей права ( цивільне, трудове, господарське, сімейне, житлове, кримінальне ); складання процесуальних документів та листів; розробка локальних нормативно-правових актів установи; законодавство України про захист персональних даних ( бази персональних даних, розробка локальних норм права в цій галузі ); взаємодія з органами державної влади та місцевого самоуправління, нотаріусами, державними реєстраторами, правоохоронними органами та органами державного контролю; зустрічі та переговори.


Є невеликий досвід роботи в приватній юридичній фірмі, з відрядженням в межах України. Основними функціями якими я займалась – аналіз чинного законодавства, юридичні консультації, складання позовних заяв та представництво інтересів клієнта у суді ( кредитні питання), інші завдання керівника.


За сумісництвом працювала на посаді провідного юрисконсульта в Київській міській дитячій клінічній інфекційній лікарні (Департаменту охорони здоров’я КМДА) на договірних засадах ( з жовтня 2014 р.- вересень 2018 р.) Була головою комісії по трудових спорах в установі, членом комісії з розгляду скарг пацієнтів на якість надання медичної допомоги. Здійснювала повний юридичний супровід установи: судові справи ( житлове, трудове, сімейне, адміністративне, податкове , медичне право), кримінальне право та кримінальний процес – в межах консультацій , робота з державною виконавчою службою, корупційні питання, врегулювання конфлікту інтересів, тощо. Листування з юридичними та фізичними особами. Робота з Установчими документами та іншими локальними нормативними актами. Займалась питаннями етики , деонтології в роботі медичих працівників, проводила відповідні семінари, а також семінари з правових питань.


Перше місце роботи: Пілотний проект (соціальний, сімейний) Києво-Святошинського районного центру соціальних служб для сім'ї , дітей та молоді та Міжнародного благодійного фонду Every Child ( з 03.11.2003 р.- 30.12.2005 р.)


На добровільних засадах - близько 10 місяців ( 2002-2003 р.р.) співпраця з правоохоронними органами України з питань корупції ( земельне право)

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору