UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Хмельницькому
  4. Резюме Юрист, керівник, начальник відділу в
  5. Юрист, керівник, начальник відділу
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Юрист, керівник, начальник відділу

Заблоковано
3 000 грн.
 27 лютого 2013  Місто: Хмельницький
Вік:45 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Юриспруденція, право
Готова до відряджень

Опис

Володіння комп’ютером та офісною технікою: На рівні користувача загальними та спеціальними професійними програмами.

Трудова діяльність:

01.04.1997 – 01.08.2000 р.р. Посада: юрист – консультант; Місце роботи: Виробничо – комерційне приватне мале підприємство «ЛІМБ» м. Хмельницький.

01.08.2000 – 05.04.2005 р.р. Посада: Директор; Місце роботи: Приватне підприємство «Юридична компанія «Юрконсалтінг» м. Хмельницький.

03.06.2005 – 19.09.2005 р.р. Посада: Консультант з питань безпеки та юридичного супроводу; Місце роботи: Виконавчий комітет Хмельницької обласної організації політичної партії «Народний Союз Наша Україна» м. Хмельницький.

03.10.2005 – 09.06.2006 р.р. Посада: Фахівець – юрисконсульт; Місце роботи: Державне підприємство «Хмельницький науково дослідний та проектний інститут землеустрою»

19.06.2006 – 02.11.2007 р.р. Посада: Виконавчий директор; Місце роботи: Приватне підприємство «Р.І.М. плюс» м. Хмельницький.

18.02.2008 – 09.11.2012 р.р. Посада: Провідний юрисконсульт; Місце роботи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Подільський центр інноваційних технологій»

Професійні навички: Здійснення юридичного супроводу діяльності господарюючих суб’єктів різних форм власності. Розробка установчих, статутних документів підприємств та їх комплексна реєстрація. Розробка внутрішніх документів підприємств. Ведення претензійно – позовної роботи, досудовий розгляд спорів. Розробка та підписання договорів, угод, контрактів, здійснення контролю за їх виконанням. Ведення переговорів з контрагентами довірителя. Кадрова робота на підприємстві, вирішення трудових конфліктів. Збір доказової бази та підготовка матеріалів до судового розгляду. Участь та представництво інтересів контрагентів в судових провадженнях в судах загальної та спеціальної (Господарському, Адміністративному) юрисдикції. Спеціалізація та широкі практичні навички в галузі Цивільних, Господарських, Адміністративних, Земельних, Трудових, Інвестиційних, Корпоративних правовідносин. Досвід роботи в кримінально – процесуальному провадженні. Супровід інвестиційних проектів та зовнішньоекономічної діяльності контрагентів. Супровід виконання судових рішень та участь у виконавчому провадженні, досвід розшуку фінансових та майнових активів боржників. Представництво та лобіювання інтересів контрагентів в органах державної влади та місцевого самоврядування. Організація роботи по захисту комерційної інформації підприємства. Організація роботи з налагодження безпеки підприємства та членів трудового колективу. Антирейдерська діяльність.

  Досвід виконання адміністративних функцій та керівництва колективами (до 60 осіб). Організація роботи підприємства, підбір та здійснення керівництва роботою трудового колективу. Пошук контрагентів та ринків збуту для послуг та продукції підприємства. Досвід ведення комерційних перемовин. Розробка та впровадження бізнес – планів, стратегії розвитку підприємства та контроль за їх виконанням. Проведення семінарів та тренінгів.



Додаткова інформація: В 1999 – 2001 р.р. залучався в якості заступника керівника міжнародної програми корпорації RONKOз розпаювання (приватизації) земель сільськогосподарського та не сільськогосподарського призначення на території Хмельницької області.

  2003 рік – керівник програми міжнародної агенції USAIDз моніторингу роботи судової системи на території Хмельницької області.

  2004 – 2005 р.р. позаштатний радник голови комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією; помічник – консультант народного депутата України Омельченка О.О..


Додаткова інформація

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: 

офіційне працевлаштування

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору