UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Черкасах
  4. Резюме Юрист/юрисконсульт в
  5. Юрист/юрисконсульт
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Юрист/юрисконсульт

Заблоковано
6 000 грн.
 28 березня 2017  Місто: Черкаси
Вік:44 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Юриспруденція, право
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Досвід роботи

Юрисконсульт
Група компаній «АГРОПОЛІС» Юридичний супровід діяльності підприємств - ПАТ «Шполянський молокозавод» та ПАТ «Городищенський маслозавод»
02.2008 − 03.2017 (9 років 1 місяць)
Складання і правовий аналіз всіх видів договорів, контрактів, угод, роз'яснення їх умов, юридичних наслідків і можливих ризиків, оцінка підстав для розірвання; ¨ Взаємодія з державними органами : аналіз та підготовка відповідей на запити державних контролюючих органів (податкова інспекція, антимонопольний комітет, правоохоронні органи, органи місцевого самоврядування, юстиції). Спори з податковою інспекцією, іншими контролюючими органами (оскарження їх рішень); ¨ Складання різного роду претензій, позовних заяв, апеляційних і касаційних скарг, відгуків, клопотань, листів; ¨ Надання правових консультацій і письмових висновків з питань цивільного, господарського, податкового, фінансового, банківського, трудового, земельного та інших галузей права; ¨ Корпоративне право (підготовка різного роду документації по проведенню Зборів акціонерів); ¨ Аналіз внутрішніх документів і господарських операцій по підприємству на предмет відповідності чинному законодавству, приведення документів і операцій у відповідність з вимогами законодавства; ¨ Стягнення дебіторської заборгованості перед підприємством з підприємств та фізичних осіб боржників, робота з боржниками контрагентами. ¨ Підготовка необхідного пакету документів на отримання ліцензії (по прекурсорам); ¨ Кадрова робота: ведення і облік трудових книжок, візування наказів по особовому складу, штатному розпису, основній діяльності підприємства. ¨ Консультація працівників підприємства з правових питань, що виникає в процесі здійснення ними своїх трудових обов'язків; Звітність по ISO.

Освіта

Черкаський кооперативний економіко - правовий коледж
Правознавство
середньо-спеціальна, 09.1997 − 05.1999 (1 рік 8 місяців)
Міжрегіональна академія управління персоналом
Правознавство
повна вища,  −

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: • Упевнений користувач ПК, робота з різними типами електронних законодавчих баз :«Нормативні акти України», «ЛІГА», «РАДА», «Законодавство України». • Наявність водійського посвідчення кат. А, B. • Одружений, маю сина 6 роки. • Особисті якості: Цілеспрямований, сумлінний, пунктуальний. Критику сприймаю конструктивно. У критичних ситуаціях витриманий і тактовний. Здатність приймати самостійні рішення, маю розуміння конфіденційності інформації, уміння працювати на результат. Бажання покращувати свої знання і навички в різних сферах. Без шкідливих звичок.

Юрист з 12-ти річною юридичною практикою в сфері податкового та господарського права, корпоративного права, цивільного права, фінансового права, банківського права, земельного, трудового права та виконавчого провадження.

¨

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Заміщення вільної посади юриста/юрисконсульта. Керівник малого підприємства

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору