UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Сумах
  4. Резюме Застурник директора/методична робота/учитель української мови та літератури/зарубіжної літератури в
  5. Застурник директора/методична робота/учитель української мови та літератури/зарубіжної літератури
Запропонувати вакансію
Резюме Застурник директора/методична робота/учитель української мови та літератури/зарубіжної літератури
Шевцова Оксана

Застурник директора/методична робота/учитель української мови та літератури/зарубіжної літератури

Заблоковано
 30 червня  Місто: Суми
Вік:46 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, додатковий заробіток
Рубрики: Наука, освіта, переклади; Сфера розваг; Туризм та спорт
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Заступник директора закладу освіти/учитель української мови та літератури.
Білопільська гімназія № 5 Білорільської міської ради Сумськьго району Сумської області (Освіта), Суми
10.1998 − 06.2024 (25 років 8 місяців)

Я активний учасник міських, районних, обласних семінарів-практикумів, конкурсів. Стиль мого керівництва відображає вміння координувати й направляти діяльність педагогічного колективу в позитивне русло в реалізації поставлених завдань. Одним із прикладів ефективної роботи з колективом є те, що під моїм керівництвом учасники освітнього процесу активно долучилися до участі різних акціях, конкурсах. Зокрема у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура») й стали призерами (ІІІ місце) Всеукраїнського онлайн-таборування козацьких куренів. За високий професіоналізм та вагомий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління, за сумлінну роботу й досягнуті успіхи нагороджена грамотами управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, відділу освіти Білопільської районної державної адміністрації.

Маю вищу кваліфікаційну категорію. Навчання і виховання учнів здійснюю за Державним стандартом базової освіти з урахуванням специфіки навчального предмета й віку школярів. Формування особистості здобувача освіти (вихованця), розвиток його здібностей і обдарувань, наукового світогляду. Виховання в учнів (вихованців) поваги до Конституції України, Державних символів України, прав і свобод людини і громадянина, почуття власної гідності, відповідальності перед законом за свої дії, свідомого становлення до обов’язків людини і громадянина. Забезпечення режиму дотримання норм та правил техніки безпеки в навчальному закладі.

Організація освітньої, позакласної та позашкільної виховної роботи з учнями. Методичне управління освітнім процесом. Забезпечення дотримання норм і правил техніки безпеки в освітньому процесі, організація роботи з використанням технологій дистанційного навчання, організація роботи з дітьми з ООП. Поточне й перспективне планування позакласної та позашкільної роботи з учнями. Координація роботи вчителів-предметників, класних керівників та інших педагогічних працівників з виконання навчальних планів та програм. Систематичний контроль, просвітницька робота серед батьків, допомога педагогічним працівникам у плануванні й розробці інноваційних програм і технологій.

 Є рекомендації з даного місця роботи

Освіта

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка (Суми)
Українська мова та література та зарубіжна література
повна вища, 09.2007 − 06.2008 (9 місяців)
Глухівський державний педагогічний університет імені С.М. Сергєєва-Ценського (Глухів)
Початкове навчання
повна вища, 09.1994 − 06.2001 (6 років 9 місяців)

Додаткова освіта

 Організація освітнього процесу в закладі загальної середньої освіти при впровадженні державного стандарту базової середньої освіти, 2023
 Діяльнісний підхід до викладання предметів мовно-літературної освітньої галузі в умовах НУШ, 2024

Знання мов:

Українська - Високий рівень (вільно)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Так. Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint, Paint, Publisher
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Організованість Грамотна усна та письмова мова Творчий підхід Онлайн-викладання Google Meet Проведення індивідуальних занять Організаторські здібності Google Клас Інтерактивний метод навчання Проведення групових занять Цифрова грамотність Рекомендації від попереднього роботодавця За час роботи зарекомендувала себе як творчий, сумлінний, здібний, ініціативний спеціаліст. В управлінській діяльності Оксани Василівни чітко відслідковується пріоритет організації перспективної та поточної роботи, яка ґрунтується на основі науково-теоретичної підготовки та знаннях методики організації виховної роботи. Шевцова О.В. у своїй трудовій діяльності творчо використовує передовий педагогічний досвід, сучасні інноваційні технології навчання. Добре знає психологію людини, тому знаходить підхід до кожного учня та працівника закладу, дотримується об’єктивності, поваги та доброзичливого ставлення до підлеглих. Принципом роботи Оксани Василівни є дисциплінованість, порядок, творчий підхід до справи, демократичність при прийнятті важливих управлінських рішень. Шевцова О.В. зарекомендувала себе не тільки як відповідальний та умілий організатор, а й як досвідчений педагог та керівник. Шевцова О.В. вміє швидко прийняти важливі управлінські рішення та нести за них відповідальність, уміє переконувати та відстоювати свою думку. Ініціативна, вдумлива організаторка, створює творчий, продуктивний мікроклімат в колективі. Стиль керівництва відображає вміння координувати й направляти діяльність педагогічного колективу в позитивне русло в реалізації поставлених завдань. Шевцова О.В. справедлива й тактовна, коректна та відверта, вона цінує і розвиває в колективі гласність і критику. Дотримується в роботі дисципліни, вдало делегує повноваження, уміє розподіляти відповідальність між членами колективу. Користується заслуженим авторитетом та повагою серед учнів, батьків, працівників школи.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Хочеш змін – починай із себе. Шукати роботу мене спонукає бажання змінюватися, експериментувати, пробувати нове, створити осередок постійного руху в закладі, працювати з умотивованими працівниками, фінансова стабільність. Прагнення стати гарни

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору