UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників
  3. Робiтники
  4. Темперувальник жирової основи

Темперувальник жирової основи

3-й розряд

Завдання та обов’язки. Веде процес темперування жирової основи маргарину в темперувальних котлах або готує емульсії з жирової основи маргарину, молока, цукрового сиропу та інших компонентів, залежно від рецептури, у змішувачах і емульгаторі. Стежить та регулює температуру компонентів, що поступають у змішувач. Готує розчин солі. Подає розчини барвників, солі, емульгатора та інших складових маргарину в темперувальні котли. Стежить за роботою устаткування. Регулює температурний режим процесу. Подає виготовлену продукцію на автоматичні ваги, у розподільчу каретку холодильного барабана. Очищає, миє устаткування. Веде технічну документацію.

Повинен знати: фізико-хімічні властивості жирів, інших компонентів маргарину, емульгаторів; рецептури маргарину і харчових жирів, технологію і режими темперування і емульгування; призначення та принцип роботи контрольно-вимірювальних приладів і засобів автоматики; вади маргарину і причини їх виникнення.

Кваліфікаційні вимоги. Базова загальна середня освіта та мінімальна професійна підготовка на виробництві чи інструктаж. Без вимог до стажу роботи.


Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

↑ Вгору