UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників
  3. Робiтники
  4. Купажник чаю

Купажник чаю

3-й розряд

Завдання та обов’язки. Готує купаж для зеленого плиткового чаю. Змішує облицювальний та внутрішній матеріал лао-ча за категоріями і видами вручну. Підбирає сировину відповідно до акта-наряду органолептичної лабораторії. Підносить і висипає лао-ча біля люків певними шарами, відбирає невеликі порції, перемішує й подає на пропарювання через люки. Періодично чистить транспортери. Веде встановлений облік продукції.

Повинен знати: технологію приготування купажу для лао-ча; акти-наряди органолептичної лабораторії на купаж; різницю між видами та категоріями внутрішнього й облицювального матеріалу лао-ча.

Кваліфікаційні вимоги. Професійно-технічна освіта або повна загальна середня освіта. Професійна підготовка на виробництві. Без вимог до стажу роботи.


4-й розряд

Завдання та обов’язки. Готує купаж для виробництва фасованого байхового чаю або чорного плиткового чаю. Обслуговує купажні барабани. Відкриває барабани і стежить за завантаженням їх чайною сировиною. Вмикає та вимикає купажні барабани. Контролює процес змішування і визначає кінець процесу купажування. Розвантажує барабани і подає чайну суміш до бункерів автоматичних ваг за допомогою транспортних засобів. Стежить за розвантажуванням бункерів. Усуває дрібні несправності в роботі обслуговуваного устаткування. Веде встановлений облік продукції.

Повинен знати: технологію приготування купажу для фасованого байхового чаю та чорного плиткового чаю; будову, принцип дії та правила технічної експлуатації купажних барабанів; слюсарну справу норми завантаження купажних барабанів; правила і порядок завантаження бункерів автоматичних ваг; сортність та види байхового чаю.

Кваліфікаційні вимоги. Професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією купажника 3 розряду — не менше 1 року.


5-й розряд

Завдання та обов’язки. Готує купаж для виробництва нефасованого байхового чаю. Змішує відсортований байховий чай з метою одержання стандартних видів готової продукції. Підбирає партії чаю за марками і сортами відповідно до актів-нарядів органолептичної лабораторії. Завантажує чай у купажні барабани до встановленої межі. Вмикає та вимикає купажні барабани. Контролює процес змішування та визначає кінець процесу купажування. Вивантажує чай з барабана і завантажує ящики готової продукції. Вмикає та вимикає утрушувальну машину та утрушує чай у ящики готової продукції із заповненням їх до встановленої ваги нетто. Усуває дрібні несправності в роботі обслуговуваного устаткування. Веде встановлений облік продукції.

Повинен знати: технологію приготування купажу для виробництва нефасованого байхового чаю; будову утрушувальної машини; правила та норми завантаження купажних барабанів і правила вивантаження з них готової продукції; сортність та види байхового чаю.

Кваліфікаційні вимоги. Професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією купажника 4 розряду — не менше 1 року.


Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

↑ Вгору