UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників
  3. Робітники
  4. Пресувальник напівфабрикату макаронних виробів

Пресувальник напівфабрикату макаронних виробів

4-й розряд

Завдання та обов’язки. Веде технологічний процес виготовлення напівфабрикатів макаронних виробів на шнекових, вакуумних та гідравлічних пресах безперервної та періодичної дії при високому тиску. Підігріває та зволожує сировину до встановлених норм для підтримання стабільної вологості тіста. Забезпечує рівномірне подавання борошна і води шляхом чіткої та безперебійної роботи дозувальних пристроїв. Визначає співвідношення компонентів, що входять до асортименту напівфабрикату макаронних виробів. Регулює роботу пресів за показаннями контрольно-вимірювальних приладів. Контролює правильне ведення технологічного процесу на основі даних лабораторій. Забезпечує установлені норми виходу виробів та витрат компонентів сировини.

Повинен знати: технологічний режим виготовлення напівфабрикатів макаронних виробів, способи визначення правильності його ведення; будову пресів, вакуумних установок, правила їх експлуатації та обслуговування; будову контрольно-вимірювальних приладів та правила користування ними; вимоги до якості пресування; норму виходу продукції і витрат сировини; способи забезпечення якості продукції; правила відбору проб; вимоги державних стандартів та технічні умови до якості макаронних виробів.

Кваліфікаційні вимоги. Професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації. Стаж роботи за технологічно суміжною професією 3 розряду — не менше 1 року.


Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

↑ Вгору