3-й розряд
Завдання та обов’язки. Веде термічне оброблення сировини в процесі отримання склоподібного тіла; промиває органи з використанням дезрозчинів, вилучає скловидну рідину, веде термічне оброблення, вивантажує, охолоджує, заливає напівпродукт та передає його на подальше оброблення. Регулює температурний режим процесу. Веде записи у виробничому журналі. Готує дезрозчини та інструменти до роботи. Править ніж.
Повинен знати: анатомічну будову органів тварин, які оброблюються; властивості напівпродуктів; правила користування ножами та прийоми правлення їх; параметри термічного оброблення сировини.
Кваліфікаційні вимоги. Повна або базова загальна середня освіта. Одержання професії безпосередньо на виробництві. Без вимог до стажу роботи.