UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників
  3. Робiтники
  4. Бондар-закупорювач (виробництво харчової продукції)

Бондар-закупорювач (виробництво харчової продукції)

3-й розряд

Завдання та обов’язки. Відкупорює, закупорює наливні та сухотарні бочки і барабани, наповнені продукцією, крім рибопродукції, і порожні вручну або за допомогою механізмів із забезпеченням збереження налитої або укладеної в бочки і барабани продукції. Знімає і осаджує обручі пресами або вручну. Розкриває дена, кришки, шпунти і пробки. Оглядає, відбраковує бочки із забрудненням, сторонніми запахами, неповними та дефектними клепками і денами. Передає відбраковані бочки в ремонт. Вивантажує із бочок, барабанів продукцію. Перекочує і установлює бочки в штабель.

Повинен знати: правила відкупорювання та закупорювання бочок, розкривання шпунтів, підгонки обручів і забезпечення щільності клепки і денних щитів; ознаки дефектів у бочок; будову і принцип дії застосовуваних механізмів; стандарти на бочки і барабани.

Кваліфікаційні вимоги. Повна загальна середня освіта та професійно-технічна освіта або повна загальна середня освіта та професійна підготовка на виробництві, без вимог до стажу роботи.


4-й розряд

Завдання та обов’язки. Відкупорює, закупорює наливні бочки, заповнені рибопродукцією вручну або за допомогою механізмів із забезпеченням збереження укладеної в бочки рибопродукції. Ремонтує забраковану бочкотару.

Повинен знати: вимоги до якості бочок, ознаки дефектів у бочок і способи їх усунення; будову застосовуваних механізмів; державні стандарти на бочки.

Кваліфікаційні вимоги. Професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації та стаж роботи за професією бондаря-закупорювача 3 розряду — не менше 1 року.


Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

↑ Вгору