UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників
  3. Робiтники
  4. Ексгаустерувальник банок з консервами

Ексгаустерувальник банок з консервами

2-й розряд

Завдання та обов’язки. Веде процес видалення повітря з банок з консервами за допомогою ексгаустера. Наповнює ексгаустер водою. Регулює подавання пари і додержує установленого температурного режиму, який забезпечує якість готової продукції, за допомогою контрольно-вимірювальних приладів. Вилучає з ексгаустера деформовані банки. Виявляє і усуває дрібні несправності в роботі ексгаустера, чистить і змащує його. Додержує правил і норм охорони праці виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Повинен знати: принцип роботи і призначення ексгаустера та контрольно-вимірювальних приладів; температурний режим і вимоги до якості готової продукції; способи виявлення й усунення несправностей у роботі ексгаустера; правила і норми охорони праці виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Кваліфікаційні вимоги. Базова або неповна базова загальна середня освіта. Одержання професії безпосередньо на виробництві. Без вимог до стажу роботи.


Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

↑ Вгору