UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників
  3. Робiтники
  4. Оператор лінії приготування шоколадної маси

Оператор лінії приготування шоколадної маси

4-й розряд

Завдання та обов’язки. Веде технологічний процес приготування шоколадних мас на безперервно-механізованій лінії. Налагоджує і регулює роботу машин і механізмів лінії. Забезпечує безперебійну та злагоджену роботу дозаторів, змішувачів безперервної дії, млинів, емульгаторів та іншого обслуговуваного устаткування. Контролює дотримання технологічного режиму, належну якість оброблення шоколадних мас на стадіях дозування, змішування, вальцювання, розведення та гомогенізації.

Повинен знати: технологію та режими оброблення шоколадних мас на потоково-механізованій лінії; будову та правила експлуатації устаткування лінії і дозувальної апаратури.

Кваліфікаційні вимоги. Професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією рецептурника 3 розряду — не менше 1 року.


5-й розряд

Завдання та обов’язки. Веде технологічний процес приготування шоколадних мас на рецептурне-змішувальних станціях з автоматичним керуванням. Забезпечує дотримання технологічного режиму, безперебійну роботу машин та механізмів, що входять до складу рецептурно-змішувальних станцій. Контролює дотримання технічних і технологічних параметрів роботи устаткування, якість оброблення шоколадних мас на всіх стадіях виробництва: дозування, змішування, вальцювання, розведення, гомогенізації.

Повинен знати: технологічну схему й режим оброблення шоколадних мас в умовах безперервно-потокового виробництва із застосуванням рецептурно-змішувальних станцій з автоматичним керуванням; будову та правила експлуатації устаткування рецептурно-змішувальної станції.

Кваліфікаційні вимоги. Професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією оператора лінії приготування шоколадної маси 4 розряду — не менше 1 року.

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

↑ Вгору