UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Рівному
  4. Робота Чат-менеджер зі знанням польської мови в Україні
  5. Чат-менеджер зі знанням польської мови
Відправити резюме

Чат-менеджер зі знанням польської мови

Заблокована
17 000 грн.
 17 липня 2023  Рівне 
Компанія: Робота за кордоном від Андрія Марисюка  (https://jobs.ua/company-robota-za-kordonom-vd-andrya-marisyuka-1626101) (Всі вакансії)
Рубрики:Офісний персонал; Наука, освіта, переклади

Контакти

Телефон: +38 (097) 126-00-14
Контактна особа:Тетяна
Адреса:Соборна 446

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:від року
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

ПРО НАС: Компанія «Робота за кордоном від Андрія Марисюка» — Єдина українська компанія, яка визнана «Надійним роботодавцем — 2022» на міжнародному конгресі в Польщі. Про нас писав Forbes.

В зв’язку з розширенням команди — ми пропонуємо вам посаду Чат-менеджера зі знанням польської мови.

НАШ ІДЕАЛЬНИЙ КАНДИДАТ:

  • Володіє польською мовою на високому рівні: вільне спілкування / грамотне письмо (орфографія, пунктуація).
  • Впевнений користувач ПК, швидкий набір тексту. Легко та дуже швидко працює з соц. мережами, месенджерами, браузером, Google таблицями, Google документами, та з іншими офісними програмами.
  • Вміє швидко знайти потрібну інформацію або зображення в інтернеті.
  • Вміє працювати в CRM системах, додавати та вести облік клієнтів та контролювати всі необхідні дії, пов’язані зі співпрацею з партнерами.
  • Уважний навіть до найдрібніших деталей. Пунктуальний. Виконує роботу «як для себе».

Ваші обов’язки:

  • Спілкування з уже існуючими партнерами компанії.
  • Пошук нових партнерів по уже готовій інструкції, укладання угод згідно затвердженого регламенту та розширення клієнтської бази компанії;
  • Укладання та супровід договорів згідно готових регламентів-інструкцій.
  • Вирішення можливих виникаючих питань при роботі з партнерами (документи, питання по роботі, гарантії і т.д.);
  • Інші завдання в рамках діяльності компанії. Зверніть увагу! Безумовним плюсом роботи у нас є те, що ви не спілкуєтесь з клієнтами і нічого нікому НЕ ПРОДАЄТЕ! Ви спілкуєтесь тільки з партнерами-замовниками по готовому скрипту-інструкції і результатом вашої роботи є підтвердження замовлень та уточнення інформації в партнерів стосовно різних послуг, які надає компанія. Тобто, від вас вимагається якісне спілкування, а не спілкування на швидкість та кількість. Спілкування з партнерами-замовниками відбувається таким чином:85% — спілкування в чатовому режимі в месенджерах Viber, Telegram, WhatsApp, Facebook Messenger та інших. 15% — спілкування в телефонному режимі. Також, за потребою, ви будете брати участь в розмовних конференціях в відео форматі, які за форматом нічим не відрізняються від чатового чи телефонного спілкування окрім того, що будуть проводитись за допомогою відео зв’язку.

Графік роботи: з 9:00 до 18:00. ПН — ПТ.

Що ще важливо знати: На вашому робочому місці ми встановили швидкий блок з великими вигнутим екраном 24″ (або, на ваш вибір, з плоским екраном 24″ з функцією лагідної роботи для зору), а в роботі використовуємо популярні та самописні унікальні crm-системи, які на 80% зменшать рутинні та механічні робочі процеси.

У нас великий офіс (300 м2) і так само є величезний вибір безкоштовних місць для паркування відразу під офісом.

У нас молодий колектив. Всі працівники віком від 22 до 35 років! Ми цінуємо людей, які ставляться до роботи — як до власної та працюють якісно, з максимальною віддачею та розумінням того, в чому дійсно полягає кінцевий результат їх роботи.

В свою чергу, ми готові створимо максимально лояльні та комфортні умови для вашої самореалізації та роботи. Ми готові виплачувати бонуси і премії за всі ваші екстра зусилля, які приносять результат. Наш сайт: andriym.com/ Наш YouYube канал: youtube.com/watch?v=4SGso-FWOr8 Всі інші деталі — при особистому інтерв'ю. Давайте працювати та досягати цілей разом!

Контакти для зв’язку з нами:

Телефон: +... — Тетяна

Ми раді вітати вас у нашій команді!

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору