UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Херсоні
  4. Робота Поліцейський в Україні
  5. Поліцейський
Відправити резюме

Поліцейський

Заблокована
18 000 грн. + %
 11 січня  Херсон 
Компанія: Управління поліції охорони в Херсонській області  (https://jobs.ua/company-upravlnnya-polts-ohoroni-v-hersonsky-oblast-1630220) (Всі вакансії)
Рубрики:Охорона, безпека

Контакти

Телефон: +38 (099) 348-67-10
Контактна особа:УПО Херсонська область
Адреса:Херсон, Молодіжна, 6

Побажання до співробітника

Освіта:середня
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

На службу в поліцію можуть бути прийняті громадяни України віком від 18 років, які мають повну загальну середню освіту, володіють українською мовою, відповідають необхідним професійним, особистим якостям, рівню фізичної підготовки та стану здоров’я.

До службових обов’язків за вказаними посадами входить, охорона об'єктів та квартир громадян, забезпечення публічної безпеки.

Грошове забезпечення від 18000 гривень (залежить від займаної посади, звання, стажу служби в поліції).

Соціальне забезпечення згідно діючого законодавства (щорічно надається відпустка від 30 календарних днів; безкоштовне медичне обслуговування у відомчій поліклініці та госпіталі; можливість отримати пенсійне забезпечення після 25 років служби та ін.)

Професійна підготовка за міжнародними стандартами (навчання 6 місяців)

Звільнення на час служби в Національній поліції України від призову на строкову військову службу.

Можливість отримати вищу освіту без плати за навчання у закладах системи МВС.

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору