UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Полтаві
  4. Робота Помічник майстра з обслуговування кавових машин в Україні
  5. Помічник майстра з обслуговування кавових машин
Відправити резюме

Помічник майстра з обслуговування кавових машин

Заблокована
12 000 грн. + %
 29 вересня 2023  Полтава 
Компанія: Annamax  (https://jobs.ua/company-annamax-1630568) (Всі вакансії)
Рубрики:Ремонт техніки та предметів побуту

Контакти

Телефон: +38 (068) 445-28-91
Контактна особа:Сергій

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:бажано
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Приєднуйтесь до нашої дружньої команди і станьте частиною ексклюзивного світу кави! Ми шукаємо вас, якщо ви готові надихати наших клієнтів на справжній кавовий досвід та займатись обслуговуванням кавових машин.

Ми пропонуємо:

- Заробітна плата: Ви отримуватимете стабільну і вчасну заробітну плату в розмірі від 12000 грн, виплати кожного тижня.

- Графік роботи: Робочий тиждень 5/2 з 9:00 до 18:00, що дозволить вам насолоджуватися своїм вільним часом.

- Компенсація для авто: Ми піклуємося про наших співробітників і готові компенсувати вам витрати на автомобіль.

Вимоги:

- Відповідальність та пунктуальність: Ми шукаємо надійних співробітників, які завжди готові виконувати свої обов'язки на вищому рівні і завжди приходити на роботу вчасно.

- Бажання навчатися та розвиватися: У нас є безмежні можливості для вашого професійного росту, і ми завжди підтримуємо вас у цьому.

- Досвід у обслуговуванні кавових машин: Якщо у вас є досвід, це великий плюс. Але навіть якщо у вас його немає, ми готові навчити вас всьому необхідному.

Приємні бонуси:

- Стабільність та вчасна заробітна плата: Ми завжди цінуємо наших співробітників і гарантуємо вам фінансову стабільність.

- Приємний колектив та дружня атмосфера: У нас ви почуєте себе, як у родині, і зможете насолоджуватися роботою в сприятливій атмосфері.

- Можливості для професійного зростання: Ми підтримуємо ваш професійний розвиток і надаємо можливість рости разом з нами.

Якщо ви готові приносити аромат кави в життя наших клієнтів і долучитися до команди, яка об'єднується кавою, пишіть на пошту відправити резюме або телефонуйте за номером ....

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору