UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Запоріжжі
  4. Робота Практичний психолог в Україні
  5. Практичний психолог

Практичний психолог

Заблокована
8 000 грн. + %
 10 квітня  Запоріжжя 
Компанія: Заклад дошкільної освіти №290 «Зайчатка»  (https://jobs.ua/company-zaklad-doshklno-osvti-290-zaychatka-1632173) (Всі вакансії)
Рубрики:Наука, освіта, переклади

Контакти

Телефон: +38 (066) 454-58-36
Контактна особа:Людмила Шаповал
Адреса:м. Запоріжжя, вул. Новокузнецька, 19А
Даний роботодавець бажає, щоб ви зв'язалися з ним за телефонами вказаними в контактах.

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:бажано
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Вимоги, побажання: Психологічна освіта

Обов'язки: 

3. ПОСАДОВІ ОБОВ'ЯЗКИ

Психолог виконує такі посадові обов'язки:

3.1. Бере участь в організації освітньої, виховної роботи, спрямованої на забезпечення умов для особистісного розвитку дітей дошкільного віку, збереження їхнього повноцінного психологічного здоров'я.

3.2. Проводить психолого-педагогічну діагностику готовності дітей дошкільного віку до навчання та сприяє їх адаптації до нових умов освітнього процесу, допомагає у виборі навчального закладу згідно з рівнем психічного розвитку.

3.3. Розробляє та впроваджує розвивальні, корекційні програми з урахуванням індивідуальних, вікових особливостей дітей дошкільного віку.

3.4. Зберігає професійну таємницю, не розповсюджує відомостей, що отримані в процесі діагностичної і корекційної роботи, якщо це може завдати шкоди дитині чи її оточенню.

3.5. Формує психологічну культуру вихованців, педагогів, батьків або осіб, які їх замінюють.

3.6. Безпосередньо організує планування розділу річного плану роботи навчального закладу «Психологічне забезпечення освітнього процесу», спільно з методистом - розділи «Методична робота з педагогічними кадрами», «Робота з батьками».

3.7 Безпосередньо організовує та проводить психолого-педагогічні семінари та психологічні практикуми для педагогічного колективу закладу освіти, педагогів, вихователів, керівників гуртків з питань практичного використання вікової та педагогічної психології в організації навчально-виховного процесу.

3.8 Проводить консультації для педагогів певних навчальних курсів, вихователів та адміністрації з питань психологічних аспектів розвитку та навчання вихованців, консультує з питань психології, її практичного використання в організації освітнього процесу.

3.9. Бере участь у засіданнях методичних об'єднань вихователів, вчителів початкових класів.

3.10. Здійснює психологічний аналіз занять на запит адміністрації навчального закладу.

3.11. Вносить пропозиції щодо вдосконалення освітнього процесу в навчальному закладі, бере участь у роботі педагогічної ради ДНЗ. Інформує педагогічну раду про завдання, зміст і деякі результати роботи психологічної служби.

3.12. Надає допомогу педагогічним працівникам в опануванні психологічних аспектів інноваційних технологій та їх впровадження в освітню діяльність колективу.

3.13. Веде пропаганду психологічних знань серед батьків, періодично виступає та батьківських зборах. Надає батькам консультації, які фіксуються в журналі обліку консультацій.

3.14. Приймає участь у організації прийому нового контингенту вихованців.

3.15. Бере участь у проведенні атестації педагогічних працівників навчального закладу.

3.16 Планує свою роботу, виходячи з нормативів часу на види робіт, що затверджені Міністерством освіти і науки України (наказ від 07.12.1996р. № 339 (Ін. зб. Міністерства освіти України.- 2000. - № 20.), лист Міністерства освіти і науки України від 27.08.2000р. № 1/9-352)).

3.17. Забезпечує своєчасне складання встановленої звітної документації.

3.17.1. Один примірник річного плану, затверджений завідувачем ДНЗ, надає методисту з психологічної служби методичного кабінету відділу (управління) освіти до 10 вересня.

3.17.2. Веде облік роботи за півріччя, за результатами роботи за навчальний рік звітує щорічно до 20 травня методисту з психологічної служби методичного кабінету відділу (управління) освіти.

3.17.3. Веде щоденний облік роботи, журнал проведення індивідуальних консультацій педагогів, вихованців, батьків, журнал проведення корекційно-відновлювальної та розвивальної роботи, розробляє програми дослідження та оформлює результати роботи з вихованцями й педагогами згідно чинних вимог, індивідуальні картки психологічного супроводу дітей дошкільного віку, що поступають до ДНЗ.

3.18. Будує свою діяльність на засадах довіри в тісній взаємодії з усіма учасниками освітнього процесу.

3.19. Турбується про здоров'я і безпеку довірених йому вихованців; дотримується норм і правил охорони праці, техніки безпеки і протипожежного захисту.

3.20. У разі завідування психологічним кабінетом (робочим кабінетом практичного психолога) систематично поповнює та удосконалює навчально-матеріальну базу кабінету, забезпечує роботу технічних засобів, дотримання правил санітарії та гігієни, протипожежної безпеки і поводження з електричними приладами.

3.21. Проходить періодичне безкоштовне медичне обстеження.

3.22. Підвищує свою кваліфікацію.

Умови: Повний соцпакет

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору