UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Дніпрі
  4. Робота Валідатор, коректор, аудитор в Україні
  5. Валідатор, коректор, аудитор
Відправити резюме

Валідатор, коректор, аудитор

Заблокована
15 000 грн.
 28 травня  Дніпро 
Компанія: 4service  (https://jobs.ua/company-4service-39609) (Всі вакансії)
Рубрики:Робота для студентів; Людям з обмеженими можливостями

Контакти

Контактна особа:Наталя Щербань

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:віддалена робота

Опис вакансії

Вітаємо!
4Service — міжнародний дослідницький холдинг з головним офісом у Відні (Австрія). Компанія була заснована у 2001 році, щоб покращувати якість життя своїх клієнтів та людей, які взаємодіють з бізнесами, користуючись їхніми послугами та продуктами. Назва «Forservice» була обрана невипадково — адже компанія втілює високі стандарти обслуговування клієнтів. Історія 4Service розпочалася у Києві (Україна), де компанія стала провідним постачальником послуг таємних покупок. Як дослідницький холдинг ми успішно працюємо у 52 країнах, відкриваючи нові можливості комплексного підходу до аналізу та покращення всього ланцюжка обслуговування клієнтів.

Робота валідатора – надзвичайно важлива місія, адже, після ретельної перевірки нашими працівниками на логічність та грамотність, анкети Таємних Покупців отримує Замовник. Саме валідатор є ключовим провідником якісного продукту.

Зараз ми відкриваємо терміновий набір співробітників на проект цінового моніторингу. Завдання полягає в тому, щоб переписати найменування, ціну та штрихкод з цінників певної групи товарів (фотографії цінників будуть надані в анкетах). Для виконання даної роботи треба мати встановлену на ПК програму Ексель, мати можливість переглядати фотографії (певну кількість вільної пам’яті на ПК). Оплата становить 0,08 євро за опрацьований цінник.
Якщо Вас зацікавила співпраця з нами – чекаємо Вашої відповіді для подальших інструкцій та тестового завдання.

Дякуємо за увагу!

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору