Телефон: (098) 808-0077, (048) 709-3420, (093) 256-5373, (095) 912-1475
Адреса сайту:
Місце навчання:м. Одеса, вул. Варненська, 3
Добре, коли в одному місці можна отримати якісні послуги відразу за кількома напрямками - вирішити відразу кілька проблем. Центр дієтології та омолодження - якраз таке місце! Саме тут, як за помахом чарівної палички, Вам допоможуть стати ще красивіше за всіма параметрами! Центр дієтології та омолодження - це команда фанатів своєї справи: - дієтологи; - ендокринологи; - психологи; - масажисти; - косметологи; - фітнес-тренери; - кухарі "Худнемо смачно!"
Напрями навчання: - курси дієтологів
Тривалість курсу вивчення: - 1 ступінь: 8 занять + бонус + тести; - 2 ступінь: 10 занять + бонус + тести; - 3 ступінь: 10 занять + бонус + тести тривалість заняття 2 години
Вартість за семестр: - 1 ступінь - 8 лекцій + бонус: всього за 1800 грн замість 2500 грн - знижка 30% (економія - 700 грн); - 2 - ступінь 10 лекцій + бонус: всього за 2000 грн замість 3125 грн - знижка 35% (економія - 1125 грн); - 3 - ступінь 10 лекцій + бонус: всього за 2000 грн замість 3125 грн - знижка 35% (економія - 1125 грн)
Формат освіти: - стаціонарне навчання (+ запис в HD) в центрі; - у записі: відео в хорошій якості - надсилайте відразу всі лекції - перегляд у зручний для Вас час + додаткові консультації з дієтологом після перегляду лекцій
Форма навчання: Набір в групи постійний. Приєднатися можна в будь-який день. - 1 ступінь: старт групи - 19 липня - по вт. і чт. о 16.00 (2 год.); - 1 ступінь: старт групи - 30 липня - сб. о 12.00 (2 год.); - 2 ступінь: старт групи - 20 липня - по ср. і пт. о 16.00 (2 год.) Можна займатися на всіх щаблях паралельно або одночасно .
Кількість осіб в групах: кількість місць обмежена - лише за попереднім записом до 14 осіб
Тип документа, що видається після навчання: після закінчення курсу видається диплом з кожної ступені про її проходження
Додаткова інформація: Можлива зміна деяких лекцій в залежності від побажань студентів групи, від їх мети отримати ті чи інші знання в дієтології. З усіх питань ви можете написати або подзвонити, фахівці центру завжди раді Вам допомогти. Ведуча курсу: Ольга Павлівна Янгічер - практикуючий лікар-дієтолог - більше 10 років, вища медична освіта. Сертифікати: - курс дієтології, спеціальність - "Екодіетолог" в "Системі здорового довголіття в мегаполісі"; - сертифікат лікаря - спеціаліста за спеціальністю "Терапія", Донецький національний медичний університет ім. М. Горького; - курси підвищення кваліфікації зі спортивної медицини. Навчальний план курсу дієтолога "Основи практичної дієтології", 1 ступінь: - Чому людина товстішає? Причини. Діагностика. Яка вага правильна для конкретної людини? - Склад тіла людини і його біологічні параметри. Ожиріння і методи оцінки маси тіла. Біоімпедансний аналіз складу тіла людини. - Основи і принципи правильного збалансованого харчування. Травна система та робота шлунково-кишкового тракту. - Кількісний та якісний склад їжі. Продуктова піраміда. Харчова цінність харчових продуктів: білки жири вуглеводи. - Роль вітамінів і мікроелементів для захисту організму. Скільки нам необхідно вітамінів? Роль жирів у виникненні зайвої ваги. - Складання програм ефективного схуднення і рецепти приготування. Як правильно вибирати продукти і їх приготувати. - Як постункішати без підрахунку калорій? "Традиційний" - старий метод підрахунку калорій і його нові альтернативи. - Дефіцит маси тіла. Причини і правильний набір ваги. Фізичне навантаження як головний помічник при закріпленні і досягненні результату. - Бонус. Робота з запереченнями. Навчальний план курсу дієтолога "Поглиблений курс практичної дієтології", 2 ступінь: - Анатомія і фізіологія органів травного тракту. - Кислотно-лужна рівновага організму після прийому груп продуктів і напоїв. - Раціональна і правильна кулінарія. Харчова непереносимість. - Глікемічний індекс і гликемічне навантаження. Цукрозамінники. Користь і шкода. - Лімфатична система людини і її роль. - Харчування вагітних, породіль і жінок, що годують. Харчування людей похилого віку. - Лікувальне харчування при серцево судинних захворюваннях, захворюваннях шкіри і т.д. - Оцінка стану харчування: харчовий анамнез, біохімічний метод. Імунологічні показники. - Монодієти і розвантажувальні дні. Роздільне харчування. - Лікувальне харчування при захворюванні кишечника, печінки, жовчного міхура та підшлункової залози. - Бонус. Робота з запереченнями. Навчальний план курсу дієтолога "робота з клієнтом - первинна консультація і ведення клієнта на програмі зниження ваги", 3 ступінь: - Гормони. Як відбивається їх дисбаланс на роботі шлунково-кишкового тракту і на психоемоційному статусі. (Ендокринолог). - Емоційне харчування як основна причина зайвої ваги. (Психолог). - Усвідомленість 9 шляхів до пізнання себе у звичках, що нас оточуюють. (Психолог). - Фізіологія фізичних вправ. Види фізичного навантаження і принципи харчування. - Спортивне харчування. Класифікація добавок і їх застосування при зниженні і наборі ваги. - Принципи лікувального харчування та характеристика основних лікувальних дієт. - Основні принципи харчування дітей від 0-3 року, дошкільний вік 3-6 років. - Основні принципи харчування дітей молодшого шкільного віку 7-10 років, середнього шкільного віку 11-13 років, старшого шкільного віку 14-16 років. - Консультування клієнта. Перша зустріч, робота за програмою зниження ваги. Стажування. - Майстер-клас з приготування "Здорових солодощів". - Заключне заняття. Тести.