UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Львів
  4. Ресторанний бізнес, кулінарія

Резюме в Львові, Розділ: Ресторанний бізнес, кулінарія за 30 днів

Резюме 1-3 з 3
Показати: 
  • Резюме Тамада на весілля, банкет, корпоратив

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Тамада на весілля, банкет, корпоратив  40 000 грн.

     17 квітня
    Сергій Купрієнко Вік: 44 роки   Львів
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  часткова зайнятість, додатковий заробіток, плаваючий графік роботи
  • Резюме Кухар, Шеф-кухар, Executive Chef

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Кухар, Шеф-кухар, Executive Chef  39 000 грн.

     17 квітня
    Дзюра Олег Вік: 59 років   Львів, Херсон, Івано-Франківськ,
    ще 1 Одеса

    Освіта:  повна вища Режим роботи:  повний робочий день, сезонна робота, плаваючий графік роботи
  • Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Заведующий хозяйством завхоз  10 000 грн.

      7 квітня
    Судник Игорь Вік: 53 роки   Львів
    Освіта:  середньо-спеціальна Режим роботи:  повний робочий день, вільний графік роботи, віддалена робота

Резюме сфери КаБаРе у Львові

Сфера громадського харчування - одна з найпопулярніших і затребуваних на сьогоднішній день. Робота в КаБаРе у Львові пропонує широкий спектр вакансій претендентам. Це відмінна можливість для багатьох отримати гарну роботу від прямих роботодавців.

Багато претендентів починають пошуки роботи зі складання резюме, і це правильне рішення. Резюме сфери КаБаРе у Львові допоможе фахівцеві підсумувати свій професійний досвід і стаж.

Робота в КаБаРе у Львові

Ринок праці сфери КаБаРе у Львові представлений такими найбільш популярними вакансіями:

  • офіціант (фахівець, який займається обслуговуванням клієнтів: сервіровкою столу, прийомом замовлень у клієнтів, подача замовлень, готівковий розрахунок, прибирання столу),
  • бармен (фахівець, завідувач баром, обслуговує клієнтів біля барної стійки. Він займається прийомом замовлень у клієнтів, приготуванням коктейлів, алкогольних напоїв, подачею, розрахунком клієнтів, прибиранням барної стійки),
  • посудомийниці (обслуговуючий персонал КаБаРе, який забезпечує чистоту посуду на кухні),
  • кухари (фахівці, які займаються приготуванням їжі для відвідувачів. Вони повинні добре розбиратися в сполучуваності продуктів, а також стравах різних країн),
  • сушист (фахівець, обов'язком якого є приготування різних видів суші, ролів та інших блюд японської кухні).

Для шукачів роботи в кафе, барах, ресторанах, піцеріях і інших місцях громадського харчування у Львові також є пропозиції від зарубіжних роботодавців для сезонної роботи або роботи за кордоном.

Якщо ви займаєтеся пошуком місця для працевлаштування в сфері КаБаРе, наполегливо рекомендуємо створити резюме на нашому рекрутинговому порталі про роботу Jobs.ua і розіслати прямим роботодавцям Львова.

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору