RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Онлайн консультация юриста
  3. Прием на работу

Прием на работу

вопросы юристу по оформлению на работу, совместительство и пр.

Последние вопросы юристу:

Наталі (14 Март 2012)

У 2011р. закінчила університет, денне навчання, бюджет; ПІДПИСАЛА ТРЬОХСТОРОННЮ УГОДУ (УНІВЕРСИТЕТ-ВИПУСКНИК-РАЙОННИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ)про призначення на пед.посаду сільську в ЗОШ. Зверталася з питаннями про підйомні до працівників деканату факультету та і відділ освіти(з липня по жовтень 2011 року), у першому випадку мені говорили, що нічого не знають, звертайтесь у відділ освіти, а у другому - сказали, що пізніше будуть збирати всіх випускників та уладати ще одну угоду для отримання цих коштів! Але пройшов час, а мені ніхто нічого не повідимив, тому я вирішила звернутися до буххгалтерії відділу освіти, де я дізналася, що кошти мені то увидадуть, але ця сума=500 грн. і ні про які підйомні у п'ятикратному розмірі мінімальної заробітної плати вони не знають. Тому почала пошук інформації в інтернеті і натрапила на Ваш коментар. Зателефонуваля до приймальні ректора університету, де мені сказали, що вже пізно(і що не я одна така звертаюся з таким запитанням), і що мене мали про все поінформувати в деканаті (чого зроблено не було). Що мені в такому випадку робити? Чи є якась можливість отримати ці кошти? Дуже сподіваюся на Вашу допомогу! Дякую!

Посмотреть ответ

Максим (23 Февраль 2012)

Здравствуйте. У меня такой вопрос: год я работал в одной организации. Меня призвали в армию. (уволили меня по статье, точно не помню какая, но не по собстсвенному желанию, а по причине призыва в армию). Работодатель мне сказал, что ждет меня после увольнения в запас (у меня есть 3 месяца, чтобы вернутся на работу). Я уволился из армии. Спустя месяц после увольнения в запас я вернулся на работу с просьбой меня устроить на ту же должность. Мне сказали, что на мое место уже взяли человека и пока вакансий нет. Я упомянул про те слова, которые они мне сказали на момент увольнения. 1.ОБЯЗАНЫ ЛИ они меня взять на работу, не взирая на то, что уже приняли на мое место другого человека? 2.Товарищ как то сказал, что помимо того, что все таки ОБЯЗАНЫ взять, то есть еще и какая то выплата то ли военкомата, то ли работодателя в размере среднемесячной зароботной платы. Такое есть ? Заранее благодарен за ответ.

Посмотреть ответ
← CtrlCtrl →
18 из 39

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх