UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників
  3. Робiтники
  4. Оператор сублімаційної установки (виробництво м'ясних продуктів)

Оператор сублімаційної установки (виробництво м'ясних продуктів)

5-й розряд

Завдання та обов’язки. Веде процес сублімаційного сушіння м’яса в сублімаційній установці. Контролює основні параметри процесу: ступінь розрідження в камері установки, температуру в м’ясі, камері, конденсаторі та в інших точках. Визначає й усуває несправності в роботі агрегатів та апаратури сублімаційних, холодильних установок, вакуумного устаткування. Бере участь у процесі завантаження м’ясом сублімаційної камери, вводить установку в заданий режим. Знімає лід і сніг з поверхні випарників змійовиків та батарей. Бере участь у всіх видах ремонтних робіт, прийманні й випробовуванні відремонтованого устаткування, зніманні індикаторних діаграм, здаванні устаткування в експлуатацію. Додержує правил і норм охорони праці виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Повинен знати: конструктивну будову і принцип роботи сублімаційної установки; вимоги до якості м’ясних продуктів; правила ведення процесу сублімаційного сушіння, регулювання роботи установки; правила користування контрольно-вимірювальними приладами; правила і норми охорони праці виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Кваліфікаційні вимоги. Повна або базова загальна середня освіта. Професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації. Стаж роботи за технологічно суміжною професією 4 розряду не менше 1 року.


Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

↑ Вгору