UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Сумах
  4. Резюме IT-спеціаліст, Оператор 1C в
  5. IT-спеціаліст, Оператор 1C
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяIT-спеціаліст, Оператор 1C

Заблоковано
6 000 грн.
 11 травня 2020  Місто: Суми
Вік:43 роки
Режим роботи:повний робочий день, позмінна робота, віддалена робота
Рубрики: IT, WEB фахівці; Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Досвід роботи

Завідувач групи 1С
Еко-Маркет (Роздрібна торгівля, надання оренди приміщень ), Суми
02.2020 − 03.2020

Робота з приймання товару, інвентаризації, актуалізації цін у торг. залі, списання, ведення документообігу. Робота з іншими завданнями, у рамках діючої конфігурації 1С.

Звільнений 17 березня з введенням карантинного режиму.

Програміст, адміністратор
FL.ru (Фриланс), суми
07.2008 − 03.2020 (11 років 7 місяців)

Фриланс - програмування, створення поліграфічноі продукції, вирішення питань роботи віддалених мережевих та користувацьких систем.

Викладач курсів
ФОП Панкратова В.В. (Освітні послуги), суми
01.2005 − 06.2008 (3 роки 5 місяців)

Викладання IT-дисциплін - дизайн, верстка, автокад, архікад, 1С, побудова ПК, основи системного адміністрування, програмування, первічна підготовка.

Освіта

Підготовчий заклад Мінстата України (Суми)
Сумісна група(вечірня школа+курси), Бухгалтер-претензіоніст.
середньо-спеціальна, 09.1997 − 05.1999 (1 рік 7 місяців)

Знання мов:

Англійська - Вище середнього, Іспанська - Початковий, Українська - Професійний (експерт), Російська - Професійний (експерт)
Додатково: Російська, українська - рідні, носій мови. Англійську знаю, технічну щодо IT-сфери також

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Системний адміністратор (Windows, Linux). Апаратні та мережеві знання, знання дуже старих ПК, вміння ремонтувати. Встановлення, перевстановлення систем та ін. ПЗ. Уважно ставлюся до резервування даних, маю досвід відновлення інформації. Прикладні системні програми. Вільно програмую на Delphi, PHP, VBA, вивчаю Java. Скриптові мови - BashScript, BAT - теж регулярно використовую. 1С, Парус - з бухгалтерських програм. Маю досвід створення конфігурацій 1С та підлючення торгівельного обладнання. Програмна взаємодія з офісними додатками, написання скриптів, робота в Інтернет у плані массового збору інформації або її розсилки. Побудова мережі, її захист та створення комфортного для користувачів середовища. Можу надати рекомендації, після вивчення інфраструктури, щодо її вдосконалення, та провести його. Маю деякий досвід з тестування інших мереж або серверів щодо їх безпеки. Вільно володію графічними програмами (CorelDraw, PhotoShop, Gimp...) та програмами для верстки (PageMaker...) маю багатий досвід роботи у поліграфії. Autocad, Archicad - також можу, якщо це лише креслення, а не сопромат. "Знаходжу мову" з незнайомими пристроями, будь то телефон, ПК, планшет, спецобладнання - це одне з моїх хобі. Пам'ятаю та й використовую іноді арсенал DOS-програм, це ще з мого дитинства. При програмуванні будую майбутній алгорітм - і вважаю, що мова реалізації не дуже важлива - Google мене ще не забанив. Якщо чогось не знаю - також в Мережі знаходжу відповідь.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Логічні ігри та задачі, IT Неконфліктний, навіть якщо і виникає особисте враження - на робочі відносини ніколи це не впливає. Ввічливий. Цікавлюся всім, що оточує, бажаю навчатися та отримувати складні завдання.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Мета пошуку роботи - як фінансова необхідність, так і бажання цікавих вражень, дистанційна робота вже не дуже може зацікавити. Побажання. Неагресивний колектив, на перший час - людина, що введе у робочій процес, хоча б на перерві покаже що і як працює і

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору