UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Адміністратор в ресторан в Києві
  5. Адміністратор в ресторан
Запропонувати вакансію
Шаламай Анатолій

Адміністратор в ресторан

Заблоковано
15 000 грн.
 22 вересня 2021  Місто: Київ
Вік:49 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, позмінна робота
Рубрики: Охорона, безпека; Ресторанний бізнес, кулінарія; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Шаламай Анатолій Вікторович

Дата народження: 24.11.1974

Місто Київ

Бажана посада: Керуючий, старший

адміністратор ресторану

Зайнятість: постійна ,часткова

Досвід роботи: 15 років

Водійське посвідчення: маю

Автомобіль: є


Досвід роботи:

1996 – 2002рр. Служба Безпеки України – Організація охорони вищих посадових осіб

2002 - 2007рр. Адміністратор ресторану (ПАБ «Сундук»,м.Київ)

2007-2017рр. Керуючий рестораном (ПАБ «Сундук»,м.Київ)

2017-2021рр Керуючий мережею ресторанів (ПАБ «Сундук»,м.Київ)


Професійні навички та знання :


Досвід роботи на керівній посаді 19 років;

Загальне керівництво і організація всіх процесів ресторанного бізнесу
Рішення адміністративно-організаційних питань;

Великий досвід роботи з державними контролючими та адмістративними структурами
Володію правилами та методами обслуговування гостей;
Маю досвід організації банкетів та інших заходів;
Знаю правила та методи продажу різних послуг;
Цікавлюсь прогресивним досвідом ресторанної сфери;
Вмію працювати відповідно до стандартів;
Маю управлінські навички, лідерські якості;
Активна життєва позиція, креативне мислення, бажання розвиватись;
Досвід просування ресторану, роботи з VIP-гостями;
Знання стандартів обслуговування гостей, подачі, сервірування і т.д.
Загальне керівництво і організація роботи ресторанної служби;
Організація якісного, своєчасного обслуговування масових заходів (банкети, фуршети і т.д.)
Навчання персоналу у форматі закладу;
Координація роботи персоналу, аналіз результативності роботи;
Контроль дотримання стандартів обслуговування та якості страв;
Контроль якості обслуговування гостей;
Усунення конфліктних ситуацій


Особисті якості:

- Відсутність шкідливих звичок,активні зайняття спортом

- Витриманість, кмітливість, тактовність, коректність

- Вмію створювати та працювати у команді
- Здатність відчувати настрій гостей
- Вміння підтримати «живу» розмову
- Володію лідерськими якостями
- Вмію працювати у команді

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору