Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Стосовно досвіду роботи:
На змінах в мої обов`язки входили керування персоналом, контроль виходів на зміну та перегляд розкладу на наступні дні, зовнішній вигляд, безпека та якість продукції, швидкість та якість обслуговування, вирішення конфліктних ситуацій з відвідувачами та працівниками, надання зворотнього зв`язку. Контроль чистоти залу та околиць ресторану.
З вторинних обов`язків: щоденна, щотижнева та помісячна інвентаризація продукції та одиниць пакування, контроль залишків продукції, процедур утилізації та прийому/повернення товарів. Контроль зберігання та замовлення хімії для чищення, керування бюджетом витрат ресторану, для виконання квартальних цілей. Якість, утримання та видача уніформи працівникам та їх зовнішний вигляд.
Підписатись на розсилку нових резюме: "Адміністратор в ресторан в Києві"