UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові, Резюме в Києві, Резюме в Ужгороді, Резюме в Івано-Франківську
  4. Резюме Архітектор в Києві
  5. Архітектор
Запропонувати вакансію
Резюме Архітектор
Богданович Микола

Архітектор

Заблоковано
 10 березня  Місто: Львів
 Готовий до переїзду в: Київ, Ужгород, Івано-Франківськ
Вік:36 років
Режим роботи:повний робочий день, часткова зайнятість, разова робота
Рубрики: Дизайн, творчість
Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Маю досвід проектування індивідуальних житлових будинків (котеджів), ландшафтного проектування.Виконую проекити в ручну або з допомогою комп’ютерних програм (володію навиками роботи в  ArchiCad, AutoCad (початковий рівень), SketchUp, PhotoShopCS). Знайомий з технологією садово-паркового будівництва. Розвинуте почуття стилю, творче мислення. Маю базові знання роботи з геодезичними приладами (теодоліт, нівелір) і виконання геодезичних робіт.

Досвід роботи

архітектор
КП "Архітектурно-планувальне бюро" (Проектування)
06.2015 − По теперішній час (8 років 10 місяців)

Перелік навичок:

- Проектування індивідуальних житлових будинків (особняків). Проектування громадських будівель (магазин, офіс, павільйон), проектування виробничих та складських будівель. Проектування детальних планів території зміни цільового призначення ділянки та для визначення планувальної організації території ділянки чи житлового кварталу.

- Авторський нагляд та здійсненням будівництва. Отримання дозволу на початок будівництва. Проходження державної експертизи та документальне оформлення будівництва.

Доброго дня. Я займаюсь проектуванням та будівництвом більше десяти років. За цей час вдалося здобути досвід що допомагає робити житло людей , які до мене звертаються, зручним економним і красивим. Та знаходити вихід з непростих ситуацій коли умови ділянки ускладнюють будівництво згідно будівельних норм і так щоб це було не лише правильно а також доцільно , економно по вартості. Нажаль ділянок на яких можна будуватися без обмежуючих умов як то існуюча забудова , інженерні мережі, погані слабкі грунти таких ділянок все важче і важче придбати. І вартість такої землі часто засмучує. Тому доводиться задовольнятися тим чим є і будувати там де є можливість. Часто поряд з хаотичною непривабливою забудовою. В будь-якому випадку коли діло доходить до будівництва кожен забудовник хоче якнайкраще , наскільки це можливо, продумати яким буде будинок, кожну деталь. Отримати побільше корисної площі і привабливий зовнішній вигляд.
Я в своїй роботі намагаюся досягти побажань замовника щоб він був задоволений співпрацею і результатом спільної роботи. Щоб замовити проектування та будівництво будинку будь-ласка напишіть або телефонуйте на номер телефону що є на зображеннях та на оголошенні 0980592967 (viber) .

Освіта

Львівський лісотехнічний університет
архітектура-містобудування
повна вища, 08.2006 − 04.2012 (5 років 8 місяців)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм:  Доброго дня. Я займаюсь проектуванням та будівництвом більше десяти років. За цей час вдалося здобути досвід що допомагає робити житло людей , які до мене звертаються, зручним економним і красивим. Та знаходити вихід з непростих ситуацій коли умови ділянки ускладнюють будівництво згідно будівельних норм і так щоб це було не лише правильно а також доцільно , економно по вартості. Нажаль ділянок на яких можна будуватися без обмежуючих умов як то існуюча забудова , інженерні мережі, погані слабкі грунти таких ділянок все важче і важче придбати. І вартість такої землі часто засмучує. Тому доводиться задовольнятися тим чим є і будувати там де є можливість. Часто поряд з хаотичною непривабливою забудовою. В будь-якому випадку коли діло доходить до будівництва кожен забудовник хоче якнайкраще , наскільки це можливо, продумати яким буде будинок, кожну деталь. Отримати побільше корисної площі і привабливий зовнішній вигляд. Я в своїй роботі намагаюся досягти побажань замовника щоб він був задоволений співпрацею і результатом спільної роботи.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Професійний ріст, отримання прибутку

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору