UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Головний бухгалтер в Києві
  5. Головний бухгалтер
Запропонувати вакансію
Резюме Головний бухгалтер
Кирушок Наталія

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяГоловний бухгалтер

Заблоковано
20 000 грн.
 11 квітня 2023  Місто: Київ
Вік:46 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, часткова зайнятість
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Наука, освіта, переклади; Керівництво
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

головний бухгалтер
Науково-дослідний інститут українознавства (Наука і освіта), Київ
01.2023 − 03.2023 (1 місяць)

Ведення бухгалтерського обліку у бюджетній установі. Здійснення розрахунків до кошторису витрат установи. Підготовка господарських договорів, здійснення розрахунків до господарських договорів. Здійснення аналітичного та синтетичного обліку розрахунків з дебіторами та кредиторами. Підготовка для Державного казначейства України первинних документів для здійснення безготівкових розрахунків (юридичні, фінансові зобов'язання, платіжні доручення тощо). Обробка первинних документів з касових та банківських операцій. Облік товарно-матеріальних цінностей. Здійснення аналітичного та синтетичного обліку касових та фактичних витрат. Складання карток аналітичного обліку готівкових операцій, касових витрат, фактичних витрат, отриманих асигнувань, книги обліку асигнувань та прийнятих зобов'язань. Складання регістрів обліку (меморіальні ордери, Головна книга). Складання місячної, квартальної, річної бухгалтерської звітності. Складання бюджетного запиту на бюджетний рік

Головний бухгалтер
ТОВ ЦРД "Кроха" ПШ "Новий Рівень" (Освіта), Київ
09.2021 − 08.2022 (11 місяців)

Повне введення обліку ТОВ та ФОП на спрощеній системі оподаткування. Написання облікової політики закладу, наказу про організацію бух.обліку і складання фін.звітності, складання графіку документообігу.
Робота з первинною документацією (прибуткові, видаткові накладні, акти виконаних робіт і т.д.) Бухгалтерський облік ТМЦ, ОЗ, НМА, МШП. Контроль взаєморозрахунків. 
Взаєморозрахунки з постачальниками закладу та покупцями освітніх послуг. Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості (проведення актів звірок з контрагентами).

Бухгалтерський облік банківських і касових операцій, проведення банківських операцій в 1С, відправка платежів. Забезпечення своєчасних платежів до бюджету та по контагентам. Закриття періодів, складання фінансової і податкової звітності (Декларації платника єдиного податку).

Фонд оплати праці (40 чол.) і все, що з ним пов'язано: кадровий облік, нарахування заробітної плати, відпускних, лікарняних, декретних, розрахункових, нарахування та утримання податків по ним. Формування замовлень субвенції, подача документів в УДКСУ в системі СДО (юридичні, фінансові зобов'язання, платіжні доручення) та подальше їх банківське проведення. Місячна, квартальна та річна звітність в ДПС, ПФ, ФСС, Фонду інвалідів, ДССУ, УДКСУ в системі Є-Звітність та звітність в Управління Освіти.

Головний бухгалтер
НЗО Гімназія "Столиця", НЗО Гімназія "Прем'єр" (Освіта), Київ
01.2020 − 08.2021 (1 рік 7 місяців)

Повне введення обліку двох юр.осіб на загальній системі оподаткування ПДВ за 0%. Написання облікової політики закладу, наказу про організацію бух.обліку, графіку документообігу і призначення відповідальних осіб.

Робота з первинною документацією (прибуткові, видаткові, податкові накладні, акти виконаних робіт і т.д.) Бухгалтерський облік ТМЦ, ОЗ, НМА, МШП. Ведення реєстрів отриманих та виданих податкових накладних, реєстрація ПН в Єдиному реєстрі. Перевірка своєчасної реєстрації ПН перед подачею податкової декларації з ПДВ. Декларація по ПДВ.

Взаєморозрахунки з постачальниками і покупцями. Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості (проведення актів звірок з контрагентами). Взаємодія з ДП "Антонов" та ФДМ.

Бухгалтерський облік банківських і касових операцій, проведення банківських операцій в 1С, відправка платежів. Забезпечення своєчасних платежів до бюджету та по контагентам. Закриття періодів, складання фінансової і податкової звітності (Баланс, Декларація по прибутку).

Фонд оплати праці (120 чол.) і все, що з ним пов'язано: кадровий облік, нарахування заробітної плати, відпускних, лікарняних, декретних, розрахункових, нарахування та утримання податків по ним. Формування замовлень субвенції, подача документів в УДКСУ в системі СДО (юридичні, фінансові зобов'язання, платіжні доручення) та подальше їх банківське проведення. Місячна, квартальна та річна звітність в ДПС, ПФ, ФСС, Фонду інвалідів, ДССУ, УДКСУ в системі Є-Звітність та звітність в Управління Освіти.

Головний бухгалтер
Князівський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ" (Освіта), Березне
05.2019 − 08.2019 (3 місяці)

Повне введення бухгалтеського обліку із застосуванням рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі. Написання облікової політики закладу, наказу про організацію бух.обліку, регламенту роботи закладу.

Робота з первинною документацією (прибуткові, видаткові накладні, акти виконаних робіт) та контроль взаєморозрахунків, облік ТМЦ, ОЗ, НМА, МШП. Взаємодія з відділом кадрів та нарахування і виплата ЗП, відпускних, лікарняних, розрахункових, відряджень з авансовими звітами та утримань по виконавчим листам. Облік відвідувань учнів та вихованців садка, розподіл харчування та розрахунок середньої ціни харчування на одну дитину, з послідуючим нарахуванням батьківської плати та відображенню всіх операцій в бух.обліку.

Складання кошторису та подальшен відслідковування поточних видатків по всім витратним статтям. Подача документів в казначейство (юридичні, фінансові зобов'язання, платіжні доручення, акти, супровідна документація в СДО). Нарахування на утримання податків, здача звітів до ДФС, ПФ, ФСС, Статистику, УДКСУ та УО.

Ведення та контроль за загоргованістю по господарським договорам, угодам. Звітування по ним в програмі Е-Data.

Провідний бухгалтер
Районний Центр Зайнятості (Надання послуг населенню), Березне
03.2016 − 07.2017 (1 рік 4 місяці)

Розрахунки та нарахування різного виду виплат по безробіттю (ДБ, ОВДБ, ДП), складання юридичних, фінансових та платіжних документів в програмі ПЗ Фіндокументи та подальше їх проведення по банку. Щомісячне складання бухгалтерської та податкової звітності (щомісячний звіт по ЄСВ та квартальна 1ДФ), Звіти по виконавчим листам.
Ведення та контроль за загоргованістю по господарськии договорам, угодам. Звітування по ним в програмі Е-Data.
Робота з програмами ЄІАС, М.Е.Doc, Соната, Клієнт-Банк

Головний бухгалтер
ТОВ "Фенікс" (Торгівля), Березне
02.2015 − 06.2015 (4 місяці)

Ведення бухгалтерського обліку на загальній системі оподаткування в програмі "1С:Бухгалтерія", проведення поточних платежів у Клієнт-Банку, складання та подання податкової та статистичної звітності в М.Е.Doc.

Освіта

Національний університет водного господарства та природокористування (Рівне)
Облік і аудит
повна вища, 09.1997 − 06.2003 (5 років 9 місяців)

Додаткова освіта

 Податкова практика в Україні (Ю.Кловська), 2022 р.
 БО за ПСБО (М.Кавин), 2021 р.
 Справжній бухоблік - 2020 (Factor.Academia), 2021 р.
 Курс finLABS 1.С Гол.бух, 2021 р.
 Курс 1С.Бух+Гол.бух, 2020 р.

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Російська - Професійний (експерт), Англійська - Початковий

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: MS Office (Word, Excel) Internet УКС-Зарплата, 1С Бухгалтерія (8.3 BAS) M.E.Doc, iFin, АртЗвіт ЄІАС, E-Data, ПФ-Фіндокументи, СДО, Є-Звітність Клієнт-Банк (Приват24 для бізнесу, ОТП, Райффайзен Банк Аваль)
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Постійно займаюсь самоосвітою у сфері бухгалтерського обліку, фінансів та економіки. Піднімаю свої знання англійської мови до рівня native speakers Маю намір оволодіти навиками верхової їзди. Успішна мама двох дітей, донька успішно закінчує Київський Національний Університет ім. Т.Шевченка, син є випускником загальноосвітньої школи та поставив мету - вступ до університету
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Сертифікований бухгалтер з досвідом роботи. Хочу і надалі працювати у сфері бухгалтерського обліку та отримати міжнародний сертифікат типу САР/СІРА (Certified International Professional Accountantта). А також маю намір досконало оволодіти знаннями фінансо

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору